• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Koje su to perverzije da pomičem osovinu kad god mi treba prikolica, lijepo napravi ručice koje se skidaju tik iza kotača pa krcaš metar manje ako je već tako kritično ili normalno trpaš deblje naprijed a grane straga.
8fa67e15851d3bb0b52ef6d19dff8019.jpg

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
A ti si, da izbjegneš perverziju, stavil duplu osovinu. Znači samo po potrebi podigneš prvu ili zadnju. Još, ako imaš cilindar, kak netko prije reče, možeš svako malo koristiti koju hoćeš. Ili, još bolje, glasovna naredba tipa:"Sezame, otvori se". :p:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Molim te objasni mi koja sila tjera ljude da idu po takvom blatu u šumu, neki razumni razlog

store96

Novi član
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
14
Tjera šumar koji je rekao da se drva moraju izvest. To se desilo da je nasjeo na predzadnjoj turi, inace sam dan prije istim putem prolazio bez problema

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
A ti si, da izbjegneš perverziju, stavil duplu osovinu. Znači samo po potrebi podigneš prvu ili zadnju. Još, ako imaš cilindar, kak netko prije reče, možeš svako malo koristiti koju hoćeš. Ili, još bolje, glasovna naredba tipa:"Sezame, otvori se". :p:
Napravi jednu takvu perverziju pa mi se javi sa dojmovima.

Poslano sa mog M351 koristeći Tapatalk

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Ma steram je šumara znas di...to se dogovoris pa radis ko covijek ovo je stvarno samo za sliku al ja ni za to nebi iso jos nemas ni 4x4 i dvoosovinka

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622

store96

Novi član
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
14
Ma steram je šumara znas di...to se dogovoris pa radis ko covijek ovo je stvarno samo za sliku al ja ni za to nebi iso jos nemas ni 4x4 i dvoosovinka

Ma teško je snjim se dogovorit...tako isto ove godine prije 2mj radili drva,a tek nas jučer i danas pustio da izvozimo.Isto blato muka znoj,postavim kasnije par slika od ovih dana.

Philby

Član
Tu od
21 Tra 2014
Poruka
530
Kod nas ako ne makneš do večeri ono što si pripremio, nema potrebe ni dolaziti sutra.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,622
Ma teško je snjim se dogovorit...tako isto ove godine prije 2mj radili drva,a tek nas jučer i danas pustio da izvozimo.Isto blato muka znoj,postavim kasnije par slika od ovih dana.

Budi svjestan da živiš u HR. Bilo kuda, mik svuda.

Najgore od svega mi padne kad se netko tko nije kritično pohvali kak je došel kod doktora na red prek veze. Ne znam jel u tom trenutku, taj koji nije kritično, svjestan da je svojim postupkom možda nekome skratil životni vijek?

store96

Novi član
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
14
1rwvg6.jpg

2crkns8.jpg

2q06i3m.jpg

neke slike od prije

20ti1bt.jpg

2h3bdih.jpg

2ryhouu.jpg

Slike od jučer, vozili smo sa tri traktora da stignemo sve u jednom danu ali ipak ostalo je i za danas.
Neznam zašto su mi zadnje tri slike koso postavite a uslikane su normalno

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
u mom kraju ,
u mom zavičaju.....

postoji sinonim kad je u kuči toplo , kaže se : kod tebe je ko u betlehemu .

prijatelj mi je sinoč poslao sliku tog , jel betlehema .
betlhema nema kad se grije na plin , struju ,klimu .... samo suha drva , jer uz toplinu tu je i ugođaj , sječanja , uspomene .

Prilozi

• WhatsApp Image 2017-12-02 at 21.17.25.jpg
    WhatsApp Image 2017-12-02 at 21.17.25.jpg
    36.3 KB · Pregleda: 235
  • WhatsApp Image 2017-12-02 at 21.18.33.jpg
    WhatsApp Image 2017-12-02 at 21.18.33.jpg
    24.4 KB · Pregleda: 272

Najnoviji postovi

Na vrh