Kapetan_broda_Kupljenec
Iskusan lik
- Tu od
- 6 Tra 2017
- Poruka
- 16,289
I više nego dobar traktor, moj frend dao 28 hiljada eura samo za motor, još sad uzeo vitlo i prikolicu,sad još gleda gusjenice za snijeg.
Premješteno u odgovarajuču temuUps na pogresnu temu sam stavio ove slike.
Ovisi sve kaj se dogovorite. Najviše ovisi na kakvom su mjestu i koliko ima vitlanja odnosno "šlajsanja". Tak da cijena more biti od 50kn pa do 200kn po kubiku. Ovisi i koliko toga ima.Dečki jel ima neko da dela usuge vitlanja? Kak se to kaj računa? Po metru? Po kubiku? Po satu ili? Ili zavisi od terena?
Ma onak općenito milsim. A i ja bum trebal za sebe ak vitlo ne nebavim.Kaj to trebas za sebe?
Nema pravila znači? Sve stvar dogovora?Ovisi sve kaj se dogovorite. Najviše ovisi na kakvom su mjestu i koliko ima vitlanja odnosno "šlajsanja". Tak da cijena more biti od 50kn pa do 200kn po kubiku. Ovisi i koliko toga ima.
A šta se tiče ovih hrasta, si ti siguran da to ima promjer 60-80cm? Nekak mi na slici izgledaju dosta tanko za tu debljinu.
Izmjeri promjer na 1.3 metra od tla i procjeni visinu pa malo po tablici pogledaj...Imam sva nekakva ovakva debela drva od 60 do 80cm,kolko takvo drvo more dati metri od od oka kak to zmjeriti?