Ja ne kužim zakaj svi tak blatite Imt R seriju? Meni to nije jasno. Po čemu ona nema pouzdanu šperu? Ima sigurno da ima. Kaj se tiče veće brzine mislil sam malo veća da je bila išlo bi sigurno bez špere.@Kupljenec , šperu se koristi na traktorima na kojima se možeš pouzdati u nju.
Raketa to, na žalost, nije.
Većom brzinom možeš samo prehititi prikolicu.
Ma ja sam mislil na ove kaj voze na poticaj, kaj bi se oni bezveze vozili, viš da je njima sve skupo, a niš svoje ne troše samo gunđaju, ja bi takvima naplatil plavi disel 10 kuna, evo ti pa plati kad ne plaćaš sa svojim novcima.Kad idem u šumu obavezno otpajam lajtunge i ispuštam plavi van. Čak i filtere mjenjam da nebi nekaj ostalo…
Ne volim ga, to svi valjda znaju.
S tehničke strane si u pravu za redukciju ali kaj se kvalitete tiče moje iskustvo govori da na IMT-u kanđa špera nikad ne ode. Dok kod Zetora, Ursusa puca vilica, a kod Unija štifti kod male neopreznost@Kupljenec, nitko ne pljuje, već rijetko kojem takvom špera radi a i generalno je manje pouzdana od bilo koje špere na Zetoru/Ursusu/Universalu...
Moraš znati tehničku pozadinu onoga kaj to znači:
Svi spomenuti imaju redukciju iza špere, jedino IMT 533/539/542/549 imaju diferencijal direktno na poluosovinama.
Da, čak mislimo da ima bolji motor nego onaj na duplaku i oštriji je na gasu. Nekad je ovaj radio svaki dan u šumi, vitlao i vozio drva dok je sezona rada, a sad radi ako baš mora, ovo mu je treći par zadnjih guma u 15 godina.Ne volim ga, to svi valjda znaju.
Ali motor mu je ludilo, puca od snage.
Svaka čast
Ne ode, kad ju na IMT-u rijetko tko koristiS tehničke strane si u pravu za redukciju ali kaj se kvalitete tiče moje iskustvo govori da na IMT-u kanđa špera nikad ne ode. Dok kod Zetora, Ursusa puca vilica, a kod Unija štifti kod male neopreznost
Tam negde, nekad, ne tako davno, pisalo se da ferac bes špere nejde nikam...... Sad ju rijetko ko koristiNe ode, kad ju na IMT-u rijetko tko koristi
Nekad je 533 bio vrh vrhova. Svi su plaćali da im on izore a ne da se igraju konjima. i tad je "radila" špera.Tam negde, nekad, ne tako davno, pisalo se da ferac bes špere nejde nikam...... Sad ju rijetko ko koristi