• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Radovi u šumi, izrada drva

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,191
Ja znam jednog forumaša koji ih isto doma ima samo kaj se još nije s njima pohvalil mada je rekel nikad više :ROFLMAO:
Srečom je njegova roba ovaj put tanka.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
1,955
Ja sam pilil na 90cm, ove godine na 85cm jer onda rezem sa cirkularom kad pospremam u drvarnicu na 2x30cm i 1x25cm. Meni za kamin 30cm a tastu i punici za kaminsku pec 25cm.
ovo kaj sam dns dobil nije previse kvrgavo. Kad prepilim na 85cm kalam ih bez problema. Imam jednu odlicnu sjekiru za kalanje. Sad uzeo i x27 pa bude pomogla, a ako nebude islo imam metalne kajle i bat od 10kg. Pod tim sve puca.
Ovi su tak slozeni kaj budem lijepo s prednje strane dosel s vilicarom kaj imam na 539 iza na hidraulikii jedan ili 2 uzel, otpelam malo dalje di budem pilil, kalal i slagal na palete. Tu bude cekalo do druge zime

Najnoviji postovi

Na vrh