R
Rajtek
Guest
Pozdrav svim čalnovima foruma, te onima koji to kane postati.
Zovem se Ivica (nick Rajtek) i dolazim iz jednog malog posavskog sela Lijeva Martinska Ves koje se nalazi 12 km od Siska uzvodno uz rijeku Savu prema Zagrebu. Imam 24 godine i po zanimanju sam ing. informatike i radim u Herbos D.D. kao system administrator. Obrađujem 30 ha zemlje (21 ha državne u zakupu te 9 ha vlastite) od kultura sijem najviše pšenicu i kukuruz te neš soje(ove god niš), a imam i par parcela lucerne za svoju stoku. Posjedujem 6 krava(3 simentalke, 3 holštajnice) te 4 krmače, jedno 10 tovljenika i 12 odojaka, imam i posavskih guski a i normalno kokoši. Uglavnom kod mene na OPG-u ima svašta. Inače za rad na OPG-u pomažu mi mama i mlađi brat.
Od strojeva posjedujem:
Belarus 820 2003.god
IMT 539 1989.god
Berač Zmaj 214
Rotobranu Pegoraro 2,5m
Plug Lemken 3br. ravnjak
Tanjurače Olt 24 diska
Rasipač 500kg
Sijačicu žitnu Olt Gama 18redi
Sijačicu kukuruznu Olt 4reda
Kultivator 2reda
Prskalicu Schmutzer 450l
Hidraulične vile Gramip Dubrava HU-4
Prikolicu za gnoj Ljutomer
Gumenjak(Homemade)
Najvjerovatnije sam neš i zaboravil, al u principu to je to.
Evo slika:
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Zovem se Ivica (nick Rajtek) i dolazim iz jednog malog posavskog sela Lijeva Martinska Ves koje se nalazi 12 km od Siska uzvodno uz rijeku Savu prema Zagrebu. Imam 24 godine i po zanimanju sam ing. informatike i radim u Herbos D.D. kao system administrator. Obrađujem 30 ha zemlje (21 ha državne u zakupu te 9 ha vlastite) od kultura sijem najviše pšenicu i kukuruz te neš soje(ove god niš), a imam i par parcela lucerne za svoju stoku. Posjedujem 6 krava(3 simentalke, 3 holštajnice) te 4 krmače, jedno 10 tovljenika i 12 odojaka, imam i posavskih guski a i normalno kokoši. Uglavnom kod mene na OPG-u ima svašta. Inače za rad na OPG-u pomažu mi mama i mlađi brat.
Od strojeva posjedujem:
Belarus 820 2003.god
IMT 539 1989.god
Berač Zmaj 214
Rotobranu Pegoraro 2,5m
Plug Lemken 3br. ravnjak
Tanjurače Olt 24 diska
Rasipač 500kg
Sijačicu žitnu Olt Gama 18redi
Sijačicu kukuruznu Olt 4reda
Kultivator 2reda
Prskalicu Schmutzer 450l
Hidraulične vile Gramip Dubrava HU-4
Prikolicu za gnoj Ljutomer
Gumenjak(Homemade)
Najvjerovatnije sam neš i zaboravil, al u principu to je to.
Evo slika:
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.