MF je 1985. godište, uvežen iz Njemačke, kod mene je 6 godina, ima 6500(?) RS. S obzirom na svoju snagu, traktor je prilično jak jer je dosta težak (3500kg). a i dobre gume mu pomažu. Sprva sam mislio da sam ga puno platio (11 500€), ali s obzirom da nisam imao nijedan ozbiljniji kvar - i zadovoljan sam. Nisam dobio nikakvo uputstvo, a i nema sličnih trktora u selu, pa sam u prvoj izmjeni ulja nasuo super3 od INE i on je to potrošio nakon 70 sati. Inače, vidi se dim na iber, pa sam pomislio da sam kupio mačka u vreči. Ipak kad sam nasuo gušče ulje, potrošnja ulja je zanemariva. Največi kvar je bio na boš pumpi i to: Nisam ga mogao upaliti, ni šlepanjem, jednostavno nema goriva na diznama. Skine prijatelj bošpumpu (15 min), odnesem je bošisti u Vinkovce, on ju stavi u neki stroj i veli da je pumpa kao zmaj samo da je sporan neki leptirič i on stavi novi za 150 kn. Za par dana isti problem, kaos, prijatelj opet skine pumpu, rastavi kapu, pogleda taj leptir i primjeti da ima dosta lokera, stavi malu platnicu ispod, i evo več tri g. nikakvih večih problema. Zapravo, sad imam problem s rezervoarom i prljavim gorivom. Isprao bih rezervoar, ali neznam baš i kako jer su izlazne cijevčice uske tako da vjerovatna prljavština ne bi izašla. Mane: dva mijenjača na suprotnim stranama, nepodešen graničnik volana (branik udara u filter), nema ekstraspori rikverc, bez grijača pali samo u strogo ljetnim mjesecima, kabina nema radio pripremu, zbog brzine (40 km/ha) nema baš jaku četvrtu brzinu.