• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Reflektori/maglenke... Jedno te isto ili...

M

matias

Guest
VTZ kaže:
Alen kaže:
U doba nanotehnologije i interneta, ovdje je nastala seljačka buna, na spomen riječi 12 V relej. :mrgreen:

Pa to im je nuklearna fizika,treba znat s vise od 2 zice

M

matias

Guest
Smiljan kaže:
...Joj ljudi. Napali ste VTZ a covjek jedini govori kako treba...
...Ljudi moji, dajte se manite stvari o kojima pojma nemate...

A kaj sam ja kriv????VTZ zna o cem prica,a i ja isto!!!!

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
750
Joj meni koje spike,baš ste zapeli za to_Ovisnici

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
matias kaže:
Smiljan kaže:
...Joj ljudi. Napali ste VTZ a covjek jedini govori kako treba...
...Ljudi moji, dajte se manite stvari o kojima pojma nemate...

A kaj sam ja kriv????VTZ zna o cem prica,a i ja isto!!!!
Vjerujem :)

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ajde ljudi, sve bude dobro, nego ako si netko od vas postavi te reflektore ili lampe nek to poslika i stavi na forum, a ako neko to več ima na traktoru nek isto poslika i stavi na forum.
Naime interesira me kak to izgleda na traktorima koji nikad nisu serijski to imali!!!

Imam i sam doma imt-a i olaniram si naprijed postaviti još četiri dodatna radna fara jer njegovi radni farovi su goli ku+++ za rad po noći!!

V

vodomar

Guest
ljudi šta ne idete leć. kad počnu takve priče vidi se da ste umorni od cilog dana oranja sijanja balanja. ko jebe reflektore, jutro je pametnije od noći. jeli neko more pomoć tamo na onome postu u temi OSATLO za moj reflektor. tek san sad vidio da postoji baš ova tema, smao se kod mene radi o 300W reflektoru. o takvom na svojin IMT-eovima i zetorima morete samo sanjat (nije da ja iman traktor niti da sada vama kao ha ha ha vi radite na malin vatažama, dapače bilo bi mi draže da se ne tarete međusobno o tome kako koliko i šta nego da svi lipo imate dva radna od po 100W i bok te veselio), ali nažalost takvo je stanje, pa zato tako govorin. e ako neko i dalje zna di mogu nabavit to staklo neka pomogne. fala.

abrkili

Aktivni član
Tu od
26 Ožu 2007
Poruka
2,932
ŠANANA IMT 565 kaže:
Ajde ljudi, sve bude dobro, nego ako si netko od vas postavi te reflektore ili lampe nek to poslika i stavi na forum, a ako neko to več ima na traktoru nek isto poslika i stavi na forum.
Naime interesira me kak to izgleda na traktorima koji nikad nisu serijski to imali!!!

Imam i sam doma imt-a i olaniram si naprijed postaviti još četiri dodatna radna fara jer njegovi radni farovi su goli ku+++ za rad po noći!!

evo ti baš IMT-a.. Obrisan neispravan link.

JohnyBoy

Novi član
Tu od
15 Ruj 2014
Poruka
13
Ovako kupio sam preko Ebay-a 2 prekidača za prve i zadnje maglenke na traktoru sa H7 žaruljama dali treba releji za to prekidači su 20A

TK0119-5-okmart88.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,909
auuuu, ko u Migu, jel ima i ledicu gore?

fiki

Novi član
Tu od
31 Lis 2014
Poruka
1
Pozdrav
zanima me da li je neko ugradjivao led reflektore na traktore kao za nocno osvetljenje ?

Na vrh