• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Registracija prikolice

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,794
Isao sam danas platiti osiguranje, nije mi nes tocno tu, da je polica za kipericu 4t 5e, a za tehnostrojku 8t 36e????
Na obe imam 50% bonus

Zetorboy

Iskusan lik
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,794
Tehnicki obavljen danas, bome za male prikolice 4t polica 20eura, tolko su naplacivali ko nije rjesio prije negdje, ja ju rjesio pocetkom 9mj za 5 i nes eura, kao po staroj cjeni jos, tehnicki za traktor je neki euro manje od 70, prikolica 50, za malu i veliku sam dao isto.

swizach

Iskusan lik
Tu od
12 Srp 2007
Poruka
1,683
Jel zna netko jel za prvu registraciju nove prikolice jel ju moram terat na stanicu ili samo papire

Dominik99

Aktivni član
Tu od
22 Lis 2015
Poruka
126
pozdrav svima, kupio sam prikolicu koja je registrirana na kamion mene sad zanima jel treba kakav atest ili nesto da se prebaci na poljoprivredu? ili?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,361
Odi s prometnom dozvolom na STP i pitaj.
Koliko znam, kamionsku se može "prepraviti" na traktorsku, a povratak natrag više nije moguć.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,411
Ma imam ha pločicu, zanima me jel na tehničkom potreban broj koji je ukucan na šasiju.
Ako imaš pločicu i papire pol posla si več obavil, broj, ako bi inzistirali na njemu, lako nalupaju.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,126
Pozdrav. Zna li netko gdje se nalazi ukucani br.šasije na kiperici Viševica Bribir 3 T?
Nisam htio govoriti na pamet. Malo prije sam razgovarao s kumom iz Bribira, pa sam se ovoga sjetio i pitao ga. Radio je do zadnjeg u Viševici. Nije ni on 100% siguran, ali misli da je broj šasije bio samo na "aluminijskoj pločici", ali da ga nisu ukucavali i negdje na samu šasiju. (No to bi morali na tehničkom znati, imaju oni sve te podatke, makar nas oko toga lagano prcaju...)

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,887
Jel zna netko gdje bi se mogla nabaviti prazna pločica od IMT-jke?

Najnoviji postovi

Na vrh