Evo javili mi se iz Agrodoma
mpc 100 kuna
Sad cekam odgovor jos za zaštitu, da opet nebu remenica dobila ak se zaletim u cvijetnjak
Zajebancija je život ..
cijelo popodne razmišljam ( pazi koji progres za ovako ludu glavu ), mislim da sam ja naručio remenicu baš u masivi za LDA 450 ..To je bilo jedno 130-140 kuna m znam da se nije isplatilo kemijati za te novce .
Ja mrzim ograde , i granice , i zidove , i nevjernike .,xd.
Ali nauživam se u sloveniji ..prošo sam je onako uzduž i poprijeko ..i svaki put me zadivi kaj ti ljudi nemaju ograde ..
Možda postoji razumljivi razlog tome ali ja im se divim .
Da li su oni liberarniji ili dosljedniji , po pitanju pesa , kokoši , purana , lopova itd.
Bio sam na par dvorišta , i onako s mobitelom na uhu nakon 10 minuta shvatim da sam odlutao tri kučna broja dalje a da nisam preskakao žicu .Koji to vrag ulazi u ljude ?
vaš velečasni
Eh to se i ja pitam kaj ulazi u te ljude...
Prije cca 10 dana vozio kod bratica drva iz jedne šume i sad izlaz iz šume,pa jaki uspon od cca 20 m, i skretanje pod 90.
Normalno bilo je i mokro i radi toga malog uspona nisam smio pretjerivat s tovarenjem prikolice jer nebi zišlo.
A pored ima susjeda most (koji su oni sami platili dok se potok kopal) i gore rampa,i ja pitam gospođu dal bu dopustila da tu idemo, i možeš pogoditi koji je bil odgovor....
Eh da da nam je dopustila prolaz preko mosta, garant bi uštedjeli na jednoj furi jer bi jače tovarili prikolice....
Tak da ti mene više ništa nemože iznenaditi....
AL dobro ok glavno da sam ja našel de bum remenicu kupil