• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Renault celtis 446rx

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
473
Isto je bojani,ta zelwna boja dosta izgubi boju, zahvalniji su naranđasti renaulti ali ovak na sliki izgleda lijepo

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
71
Isto je bojani,ta zelwna boja dosta izgubi boju, zahvalniji su naranđasti renaulti ali ovak na sliki izgleda lijepo
Veli gospon da je bil u Francuskoj u komunalcu, on ga dopeljal, uredil komplet kabina, ulje, filteri, gume i sad prodaje
Garantira da je u top stanju s 8800rh
Kosta 20.000€

A ovaj link s fejsa je prvi vlasnik, ima 10.000 rh, nije tak tip top ali je ipak prvi vlasnik , isto veli da sve dela i cista mehanika je cak i reverzer i pogon
19.000€ i spustil bi

Pa sad biti pametan
?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,835
Nije mi jasno kako su takvi traktori oko 20 tisuća a za univerzale hoćeju i po 17, nije mi to normalno. Meni su ti claasovi top ali nažalost za moje potrebe preveliki tak da ću morati nešto manje naći.

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
71
Nije mi jasno kako su takvi traktori oko 20 tisuća a za univerzale hoćeju i po 17, nije mi to normalno. Meni su ti claasovi top ali nažalost za moje potrebe preveliki tak da ću morati nešto manje naći.
Da to je stvarno neka zestoka ironija da je razlika izmedu takvog ozbiljnog Claasa i malog univerzala 6,7 tisuca eura..
Ali Univerzale ni ne vidim na oglasima tak da tko ih ima ih cuva i ne prodaje pretpostavljam..

Claas mi se jako dopal i bas sam sad zapel za njih, gdje god citam ih hvale.
Jedino da JD motor voli malo vise trosit ali da ima neusporedivo vise snage od drugih.

Meni bi Claas bil glavni traktor a uz njega bi uzel nekog Fergija 539 za spricanje,kalac i tak neke pomocne poslove..

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
71
Ja ne bih mehanicki reverzer to je minus a ne plus
Zakaj?

Ak bi ti moral birat izmedu ova dva kaj sam poslal, uzel bi ovog uredenog s klimom i el.reverzerom jel? Pa makar bil i skuplji 1500e?

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,482
Ovaj s fejsa je garant prvi vlasnik,osobno poznam ljude . Sad ,kolko se nadelal,to neznam. Uglavnom,ljudi su se bavili večinom povrćem.

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
71
Ovaj s fejsa je garant prvi vlasnik,osobno poznam ljude . Sad ,kolko se nadelal,to neznam. Uglavnom,ljudi su se bavili večinom povrćem.
Super, hvala
Iskreno radije bi da vidim traktor kakav je za pravo, nego ovaj drugi koji je tip top ureden a tko zna kakav je dosel u HR.
Tesko je biti pametan kod kupnje..

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
757
Zašto traktore ne potražite vani? Ima hrpa oglasnika i može se pronaći dobrih traktora. Kada kupuješ traktor za sebe isplati se kupiti noviji i skuplji traktor - kada trguješ onda se kupuje najjeftiniji koji se uz minimalni trošak može 'urediti' za daljnju prodaju (i da nije preskup kada se prodaje, jer se skupi rabljeni strojevi kod nas teško prodaju). Većina trgovaca ionako nema pojma kakvi su traktori koje prodaju - jer uglvnom i nisu radili sa njima. Njima je bitno što jeftinije kupiti i što skuplje prodati. Makar se i kod njih ponekada može naći dobrih strojeva, povoljno. Vani se u firmama nađe dobrih traktora jer ljudi ostavljaju svoje stare traktore pod račun i uzimaju od trgovaca nove, ali obavezno strojeve treba ići gledati. A i na licitacijama se nađe dobrih ponuda.....

Najnoviji postovi

Na vrh