• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Renault celtis 446rx

luka

Dobro znana faca
Tu od
3 Velj 2014
Poruka
477
Evo prodaje ti se neki renault celtics ili na njuskalu ili na marketplace izgleda top barem na slikama

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
80
Ček malo @Dux98 ,kupuješ ti class ili renault 🤔
Bitno mi je da je Celtis
Pretpostavljam da bi Claasa lakse prodal u budućnosti, ali moze i Reno ak je u super stanju..

Ipak mislim da budem isel pogledat ovog kod Maria u Varazdin..

Jer imam valjda 7,8 ponuda i sve su sverceri, traktori bas istroseni, lose izgledaju, a ak su donekle su vec na 22,23 tisuce..
Tak da se tjesim da je Mario prvi vlasnik i nije uvoz pa se mozda isplati potruditi i uloziti u traktor i dopeljati ga u top stanje..
Nisam ni sam vise pametan, kupnja traktora mi samo stvara glavobolje.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,211
Svima nama koji smo kupovali
novo je novo al i tu ima glavobolja
A kod polovnih još više
Ili dat puno pa mislis da si dobro prošel ili dati manjd pa po potrebi slsgat

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
80
Svima nama koji smo kupovali
novo je novo al i tu ima glavobolja
A kod polovnih još više
Ili dat puno pa mislis da si dobro prošel ili dati manjd pa po potrebi slsgat
Tocno tak
Treba odvagati, dat vise pa se nadat da smo dobro napravili
Ili dati manje pa se nadati da nebu puno kvarova

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,612
Problem ti je kaj se fokusiras na ne samo jednu marku, nego jedan model. Proširi vidike, npr. Case, SDF, John Deere, i kaj ja znam.
Imas dobrih same explorera oko 20k€...npr... a opet odluka je tvoja. Probajte avtonet.. kad je jedan određen model u pitanju, potraga se širi na godinu dana....minimalno

Dux98

Član
Tu od
5 Velj 2024
Poruka
80
Slazem se apsolutno

Problem je u tome kaj mi je visina ulaza u garazu 260, i moram kupiti traktor koji nije visi od toga, a Celtis mi je najbolji omjer svega kad pogledam.
MF vecina previsoki
Svidaju mi se i Valtre ali ih nema
Case takoder super, ali Mx je previsok
Landini mozda ima koji, nisam s njima upoznat

Posljednje uređivanje od moderatora:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,989
Nemoj se obazirati na kataloške podatke, jer su uglavnom netočni ;)

Najnoviji postovi

Na vrh