• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rezidba vinove loze

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
E, takve "ekipe" je stari zvao prije par godina. Uletili, obrstili za 10 dana, kasnije puno čepova, izboja, čuda božjih, reko, više ne... Sad manje više ja i stari režemo, ima jedan dečko koji reže nekih 1,5ha već par godina i oreže onako kako se dogovrimo. Malo i punac uleti da pomogne i izgura se sve.

Ja bih uzeo još jedne aku zbog uređivanja čokota najviše, možeš se rješiti debljeg bez da se ukenjaš sa škarama ili da nosis pilicu ili na kraju zalazak s motorkom, da imam manje onda bi ciguljao ovako, ali.

A što se tiče predrezidbe ne znam za Vlajčića dali ima, ali radi ti Citrus i Zadruga, sad nezz koliko naplaćuju, ali nije ni to loša stvar, puno je lakše za rezidbu kasnije.

Ali ja ću sebi prije svega kupiti šišač/zalamačicu, to je isto spas da ne moram klatiti sa mačetom. Do sada mi je to uslužno zadruga radila i ja sam zadovoljan, u jednom danu mi sve ošiša i amen diko.
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,441
Nema u selu nitko predrezac. Zalamacicom odradim nesto usluga, vecinom odbijem posto bude hrpa drugog posla. Zimi za predrezidbu bi imao vise vremena.
 

Najnoviji postovi

Na vrh