• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ribizle

• Temu pokrenuo jellena
  • Datum prvog posta

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,890
Da malo oživim temu. Imam 3 grma ribizla: 2 crvena Jonker van teets i jedan bijeli White pearl.
Sudeći prema lišću, dva grma (crveni) imaju neku bolest. Voće uzgajam sam za svoje potrebe i ne špricam.

danpoz

Član
Tu od
4 Pro 2019
Poruka
41
Grinje! I kod mene je ista stvar. Pogledaj s donje strane lista. Ja ih nisam tretirao jer su već formirani grozdići. ranije možda mospilan

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,890
Grinje! I kod mene je ista stvar. Pogledaj s donje strane lista. Ja ih nisam tretirao jer su već formirani grozdići. ranije možda mospilan
Zanimljivo da su napadnuti krajnji grmovi koji su iste crvene sorte, a srednji grm bijele sorte nije napadnut. :unsure:

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,721
Evo i par slika mojih stablaša od prije oluje i leda.

Tretirao sam ih insekticid + fungicid kad sam i šljive protiv monilije cvijeta i šljivine osice.

+ sumpor kad sam išao jabuke protiv pepelnice.

I zdravi su. Inače svake godine problemi s grinjom..
1000032480.jpg 1000032481.jpg 1000032482.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh