• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotacijske (ROTO) kosilice

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
132
Cca 3-4 jutra, kosim jednom godišnje. Gledam roto i duplex strižne kose ali ponuda rabljenih u blizini baš i nije bajna.

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
3,236
Moja kosa od 170 cm ima 300kg i 539 ju nosi čist solidno, jesam u ravnici al kolko sam ga probal cukati da vidim kak se ponaša, nije pokazalo nikakve znakove da ne bi mogel po brdima raditi s njom

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
132
Baš zbog toga kupujem traktor 4x4, imam sve manje volje za klizanjem sa svojim 542. Pobjegao mi jedan Štore 404 a Same mi se čini prelagan.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,450
542 je još gori na brdu nego 539. Moja preporuka ti je universal, bilo kakav, on ti je majstor na brdu, pogotovo bez kabine. I ima dobre kocnice i sa pv nema da ne stane....

Najnoviji postovi

Na vrh