• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Rotacijske (ROTO) kosilice

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
139
Ma uzet ću set noževa pa nek budu pri ruci. Trava može pričekati koji dan, ionako još nikad nisam kosio ovako kasno.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
3,032
Može i tak al se ništ nebu dogodili i sa jednim manje
Sem ja pokosil i sa 2 puno livada dok ne skuzìm da su samo dva u samoj košnji se to ni ne osjeti več dok se kosa digne iz trave i zaustavlja.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,437
Ja sad vec kosim dosta dugo sa tom poljskom, s 4 noza i jos mi se.nije desilo da bi zgubil noz...ali ja kosim ciste livade i nemam sranja u njima..to valjda ako naletis.na neko kamenje ili da po necemu jako udari onda petpostavljam da zgubis noz...

vikendpoljo

Dobro znana faca
Tu od
2 Tra 2023
Poruka
139
Bio je kamen veličine šake uz susjedov vrt. Tu parcelu nisam orao već 7-8 godina pa mogu pretpostaviti otkud kamen.

Najnoviji postovi

Na vrh