M
micko
Guest
Zanima me kakve su kosacice i koja im je cijena
Neznam zakaj, no Ursus ima postolje kose s desne strane, dok je ova Zetorova točno ispod sredine traktora. Duljina postolja je vjeroajtno ista, no nisam siguran jesu li rupe za nosače na istom mjestu.bornakt kaže:Dali pase traktorska kosa sa Zetora 4712, na Ursusa C-360????
Neznam za tvoju, no baš sam jučer gledal nosače na susjedovom 355. Desno su, kao na Fergusonu.petar kaže:Ček ZJ, pa ja sam na svom imao strižnu i bila je točno ispod sredine traktora. Morao sam skidat onu klateću poteznicu i šarafat na ona 2 donja vijka nosač. A onaj naprijed ide kroz pola i mora boca za zrak ić dole.
To je loše riješenje, mala remenica jer nemože veća od nosača klateće stat pa moraš ić velikim gasom a opterećenja nema, sporo, uvjek nešto zajebava, odgrći gdje je prevelika trava, puca cigančica, peta kose, zubi, pa namota na remnicu trave ako kreneš u rikverc...
Ma to je nužno zlo.. Kvači mu rotacionu i po gasu, 185 bubanj ide trećom ko od šale ako nije grbavo pa ispadaš s sica..
Prodal si Zetora i kupil Ursusa? Kosa od Zetora ti je ostala?bornakt kaže:pa barem znam da mi nepase morat cu svoju prodat ali onda mi nece pasat niti vadilica krumpira?