heh, pa i to mene hebe sad.
Došao neki dan u trsje, na odmor kakti. I?
Oko mene svi se 'bore' s tom travom, naravno s flaksericama, i to brunda li ga brunda!
Nemam pojma koji nas je 'idiot' uspio nagovoriti na ovo sranje zvano flakserica!
Em smrdi, em brunda, em te zasere da se poslije 3 dana češeš od te trave. Da ne govorim da nema šanse da se kosi u kratkim hlačama majci, mislim ima, ali svaka čast onome kojem to, kaj flakserica 'baca' ne smeta na koži.
Pazi da li imaš goriva, pazi jel imaš ulja, pa 'skok' sim, pa tam, pa nedaj Bože da ne upali, pa kad ga 'izmoliš' huh....
Da se svi ti koji 'brundaju' nađu sa ručnim kosama, najprije kod jednog, pa kod drugog, pa trećeg..., svi bi bili gotovi a da o 'atmosferi' koja bi nastala, ne pričam!
Priznajem, s kosom sam na vi, makar to kaj sam probao, išlo mi je dobro.
Vele stariji koji su me vidjeli da 'obećavam' :icon_rofl:
Nemam pojma, jel sam za Vrapče, ali onaj zvuk koji proizvede naklepana, oštra kosa o travu, pa to je milina za slušati! Milina.
A ovo brundanje od flakserice, huh, ljudi dragi, užaaaaaaaaas.
Puknuti, kaj se tiče okretanja u grobu, hebat ga, prije se je za pravu kosu davalo tele, krava.
A danas, kad je to 'sranje' od lima u Pevecu, pa to i niti nije za drugo, nego kak 'kolega' koristi.
Tata i ja imamo svaki svoju kosu, ja naravno lim :icon_e_wink: a on pravu.
I zbilja, ja se sa svojom usudim povući po malo debljem, dok on, ne, jer je čuva, pazi.
Gledam malo oglasnik, jer bi htio kupiti pravu kosu, ali mi ne polazi baš za rukom
Jel ima netko da zna, gdje nabaviti još pravu 'babicu' i pravu kosu i kosište?