A
Alen
Guest
Kaži što te zanima...... ima kod susjeda jednoredna sadilica za Tomu..... Da sam znao bi slikao,baš sam jučer sadio krumpir sa njom.
znači sad dovoljna i jedna ukrajinka,hehe :butthead: :heart: artyman: :rolleyess:puknuti kaže:U principu jasno mi je kako radi , možda jedan video jer stvarno nikad nisam to vidio u živo , a jesam neki seljak .
Evo sad mi upadnula ideja kako se bliži vrijeme sadnje ( kud se žurite sa sadnjom ? ) ( Kad u moj kraj ljudi iz Varaždina dovoze krumpir , popularno zvani varaždinci ...Oni nam se smiju pa imaju uzrećicu kako mi sadimo krumpir u čizmama a vadimo ga bosi -oni rade upreavo suprotno .) kako bi bilo najbolje da tu skalameriju objesim na npr. vitlo tako da ne radim (sad , kad je več gužva ) koplet prihvat na traktor .
I da, radim za jedan red ... mislim da nemam ljudi za dva reda :blackeye
ne vidim bič , ovo ne ide samo na dobru voljumuhanicar kaže:Ovak po slikama se meni čini da Puknuti traži ovo.
Samo hrabro napred svi smo uz tebe.
Sve sam zreliji za tvoju ideju ukrajinkizvonis01 kaže:znači sad dovoljna i jedna ukrajinka,hehe :butthead: :heart: artyman: :rolleyess:
:scratch dobro si me sjetio , ja zaboravio da trebam osovinu i kotače artyman:Neka takva ti treba?
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ImngfBNm7ro&feature=related[/YT]
Nemereš ti petar mene krstiti poslje popa , tvrda sam ja glava zagorska ...Joj čemu komplicirat, ja sam ti predložio onaj jednostavni sistem, vidio ga je i bobo i grof, sadiš s njom, poslje ogrćeš (nema kopanja), i s vadilicom vadiš. Jeb ga, jedino nereže i nepeče pomfrit..
Ak treba poslikam ponovo i bubnem slike na forum..