• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sadilica za krumpir SAMOGRADNJA

A

Alen

Guest
Kaži što te zanima...... ima kod susjeda jednoredna sadilica za Tomu..... Da sam znao bi slikao,baš sam jučer sadio krumpir sa njom.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
U principu jasno mi je kako radi , možda jedan video jer stvarno nikad nisam to vidio u živo , a jesam neki seljak .
Evo sad mi upadnula ideja kako se bliži vrijeme sadnje ( kud se žurite sa sadnjom ? ) ( Kad u moj kraj ljudi iz Varaždina dovoze krumpir , popularno zvani varaždinci ...Oni nam se smiju pa imaju uzrećicu kako mi sadimo krumpir u čizmama a vadimo ga bosi -oni rade upreavo suprotno .) kako bi bilo najbolje da tu skalameriju objesim na npr. vitlo tako da ne radim (sad , kad je več gužva ) koplet prihvat na traktor .
I da, radim za jedan red ... mislim da nemam ljudi za dva reda :blackeye

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
puknuti kaže:
U principu jasno mi je kako radi , možda jedan video jer stvarno nikad nisam to vidio u živo , a jesam neki seljak .
Evo sad mi upadnula ideja kako se bliži vrijeme sadnje ( kud se žurite sa sadnjom ? ) ( Kad u moj kraj ljudi iz Varaždina dovoze krumpir , popularno zvani varaždinci ...Oni nam se smiju pa imaju uzrećicu kako mi sadimo krumpir u čizmama a vadimo ga bosi -oni rade upreavo suprotno .) kako bi bilo najbolje da tu skalameriju objesim na npr. vitlo tako da ne radim (sad , kad je več gužva ) koplet prihvat na traktor .
I da, radim za jedan red ... mislim da nemam ljudi za dva reda :blackeye
znači sad dovoljna i jedna ukrajinka,hehe :butthead: :heart: :partyman: :rolleyess:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,025
Ovak po slikama se meni čini da Puknuti traži ovo.
Samo hrabro napred svi smo uz tebe.
15565641100e8b9a1244465.jpg

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
muhanicar kaže:
Ovak po slikama se meni čini da Puknuti traži ovo.
Samo hrabro napred svi smo uz tebe.
ne vidim bič , ovo ne ide samo na dobru volju
zvonis01 kaže:
znači sad dovoljna i jedna ukrajinka,hehe :butthead: :heart: :partyman: :rolleyess:
Sve sam zreliji za tvoju ideju ukrajinki

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
E fala zvon , samo da mi je drmut jednu sjedalicu sa dinamovog stadiona (ljepu plavu), ionak idu sve na jakuševac :lol:

B

Bobo

Guest
Muhanicar, dobar je clip.

Bas sam ga htio postaviti da puknuti vidi, da postoji i jednostavnije rjesenje od njegovog...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kako je ovosezonski krumpir ispod zemlje ,projekt ide pod pank do sadnje sjemenskog .
U međuvremenu sam napravio vadilicu, ali ju nisam blicnul .
Klip je odlican muhanicar , takav sistem su mi predlagali tu na forumu , ali kako je slavna getriba vec bila gotova .Nema smisla da je izbacim iz sustava .

matrix123456

Aktivni član
Tu od
14 Sij 2009
Poruka
1,021
a kako radi automatska sadilica za krompir
ja ako bi to radio i pravio,pravio bih je da mogu sam raditi da mi niko ne treba,ovako ko sto ja radim sad a to je starinski nacin sijanja,dakle razore plug i citava moja porodica na njivu i zasadimo je za manje od sata,njiva je duzine 20-ak metara a siroka vise od 10m,dakle 200 metara kvadratnih,nije to neka parcela da bih morao pravit nesto posebno ali ipak nece uvjek biti radne snage da bih tako nesto mogao uradit.........

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Matrix , neke stvari u životu moraju ići svojim tokom ... neki se uspiju istrgnuti iz svog lanaca pa odlete daleko ispred .
No mi obični i takvi, moramo ići korak po korak .Eto tak ti je to , ne znam kaj drugo da ti kažem .

K

kobac2602

Guest
planiram praviti sijačicu i vadilicu za krompir sve ideje šaljite

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ajmo tema gore , sezona sjetve samo kaj nije počela . Gdje ću se smzavati ove zime nego uz sadilicu .
Samo da me opet vrijeme ne prestigne , još ako uspijem pronać sve pripremljene dijelove ....

gvozdeni1

Član
Tu od
3 Tra 2010
Poruka
284
Neka takva ti treba?
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ImngfBNm7ro&feature=related[/YT]

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
Joj čemu komplicirat, ja sam ti predložio onaj jednostavni sistem, vidio ga je i bobo i grof, sadiš s njom, poslje ogrćeš (nema kopanja), i s vadilicom vadiš. Jeb ga, jedino nereže i nepeče pomfrit..
Ak treba poslikam ponovo i bubnem slike na forum..

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Joj čemu komplicirat, ja sam ti predložio onaj jednostavni sistem, vidio ga je i bobo i grof, sadiš s njom, poslje ogrćeš (nema kopanja), i s vadilicom vadiš. Jeb ga, jedino nereže i nepeče pomfrit..
Ak treba poslikam ponovo i bubnem slike na forum..
Nemereš ti petar mene krstiti poslje popa , tvrda sam ja glava zagorska ...
kaj si pokazivao sadilicu grofu , on će prodat licencu primi a pare zapit i zakartat.

petar

Aktivni član
Tu od
15 Pro 2007
Poruka
1,257
A nek proda, bar ja nisam skup, prije je bio obični Pan, sad je zlatni.. A za rundu više još i nedostatke kažem.

Najnoviji postovi

Na vrh