• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Kakvo bude vrijeme u subotu i nedlju da cujem od pravih prognosticara a ne od vakule :lol:

H

Hurlimann86

Guest
ja dolazim sutra sa sobom dovozim i ekipicu sa faksa cimera i još dvoje.

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
:rolleyess:Forumaši fotiće u ruke i slikaj sve šta se nađe na putu a i cijene a i žene ima se tamo svašta vidjeti:rolleyess:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Mi smo bili danas u Gudovu,mogu reč da što smo očekivali to smo i vidjeli,čak bi reko da je bilo više izlagača nego lani

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ja idem najvjerovatnije u nedjelju dopodne...

A

AGRIPLUS65

Guest
ja idem najvjerovatnije u nedjelju dopodne...
ajd ak bus isal malo bolje pogledaj ko je sta kupil od traktorov jel bi trebal i moj gazda trzit da imam informacije iz prve ruke.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
ja idem u nedjelju pa ču probati malo poslikati za one koji nemogu ići da vide raskoš eura u željezu

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
ja idem u nedjelju pa ču probati malo poslikati za one koji nemogu ići da vide raskoš eura u željezu

Hvala što neko misli na Nas koji radimo i nemožemo ići:cry:
Ali zato imamo Vas koji idete poslikaj malo voćarske traktoriće i cijene a posebno YTO 454(iznutra)i sa svih strana:prayer:

M.M.

Član
Tu od
3 Stu 2008
Poruka
442
Kreneš iz ZG autocestom prema Varaždinu, kod Sv. Helene skreneš na brzu cestu za BJ i samo pratiš znakove, kad dođeš u Bjelovar vjerojatno ima svako malo znak koji te usmjerava na sajam u Gudovcu. Treba ti sat i 15 minuta vožnje po ograničenjima, možda i manje.

Sretno!

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Puknuti ide sutra , pa tko hoće kvalitetno tračati forumaše nek me potraži .
A na kojem štandu bi se otprilike tebe moglo najti?
Mislim, na kojem bu najjača trač partija :scratch

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh