• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
kakao to misliš?
ako je kod fendonje bilo prometa,jelenko je jeftiniji valjda bi se netko zaletio.
Nisu naši poljoprivrednici na dnu , nego žele najbolje za svoju njivu...:mrgreen:valjda zato

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Od jutra gledam na slikama samo hrpu čelika ,plastike i lažnog glamura .
Traktor je od svog zaćetka napravio na udobnosti vozaća manje nego je napredovala thnologija obrade tla
Zar leđa seljaka vrijede manje od sjajne haube stroja ?
Nitko nije uhvatio objektivom međuljudske odnose ? ili ih nema ili su sjebani .
Iskreno mi je žao rai toga .

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Kažu da onaj Fendt vrijedi 500 000 nije napisano čega kn(malo) vjerovatno eura ja ga nebi uzeo ni da je zabadava taj je preširok i za naše poljske pute a gdje za cestu:lol:puno novaca za što puknuti kaže malo više lima,željeza,plastike i svejedno nemože bez radnika šef neće sigurno raditi s njim a radnik radi dan-noć za neki minimalac:madmana:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Kažu da onaj Fendt vrijedi 500 000 nije napisano čega kn(malo) vjerovatno eura ja ga nebi uzeo ni da je zabadava taj je preširok i za naše poljske pute a gdje za cestu:lol:puno novaca za što puknuti kaže malo više lima,željeza,plastike i svejedno nemože bez radnika šef neće sigurno raditi s njim a radnik radi dan-noć za neki minimalac:madmana:

Gledao sam podnevni dnevnik i baš su pokazivali Fenda 936 sa duplim kotačima i rekli su da je prodan u neko selo pokraj Lipika u vrijednosi od 220 000€

Posljednje uređivanje:

kec-m

Član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
465
Pohvala izlagačima stihla . nema ms 880, nema ms 660 - nisu trebali ni dolaziti .:vragek:

rajnski

Član
Tu od
22 Svi 2010
Poruka
184
Rajnski, koji je to model Samea. Neki voćar ili vinogradar?

Same Frutteto 80, to su voćarsko-vinogradarski, ima užih i širih verzija, mislim da je ovaj vinogradarski jer je čini mi se to uža verzija, al nisam siguran, ne sječam se koja mu je širina bila..

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
nešta sam zbrljao sa slikama moram popraviti imam cjenik poljoprivrednih strojeva i opreme sa tehničkim podacima pa ako nekog nešta interesira neka pita

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632
nešta sam zbrljao sa slikama moram popraviti imam cjenik poljoprivrednih strojeva i opreme sa tehničkim podacima pa ako nekog nešta interesira neka pita

Kaj nemreš staviti na forum. :scratch
Scan, fotka. :mrgreen:
Sigurno buš nekom pomogel. :weedman:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
evo neko je tražio ovaj traktor za vočarstvo evo slike

Prilozi

• PICT0035.jpg
    PICT0035.jpg
    33.1 KB · Pregleda: 167
  • PICT0036.jpg
    PICT0036.jpg
    63.1 KB · Pregleda: 156
  • PICT0038.jpg
    PICT0038.jpg
    59.3 KB · Pregleda: 152
  • PICT0039.jpg
    PICT0039.jpg
    48.8 KB · Pregleda: 161

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
puknuti spominje međuljucke odnose oni su se odvijali u šatorima :partyman::drinkers:a ja sam evo uspio uhvatiti u objektiv odnose dva plemenita bića

Prilozi

• PICT0052.jpg
    PICT0052.jpg
    76.4 KB · Pregleda: 167
  • PICT0055.jpg
    PICT0055.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 169
  • PICT0057.jpg
    PICT0057.jpg
    84 KB · Pregleda: 178

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Evo slika sa mobitela sa jućerašnjega posjeta sajma:

fotografija0193.jpg

fotografija0194.jpg

fotografija0195.jpg

fotografija0196.jpg

fotografija0197h.jpg

fotografija0198.jpg

fotografija0199.jpg

fotografija0200a.jpg

Prije svega sve pozdravljam,
posebno one sa kima sam se videl i našel na sajmu.
Ovaj puta nije bilo nikoga kod DF u 13 ili ja nisam nikoga prepoznal.

Poseban pozdrav gazdi Anti koji nas je
lijepo ugostio i počesto. Ante savaka čast na gostprimstvu!!!

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh