• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
fotografija0211.jpg

fotografija0212.jpg

fotografija0213q.jpg

fotografija0214.jpg

fotografija0215.jpg

fotografija0216.jpg

fotografija0217f.jpg

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
to si ovu plavu tetu slikal ili štanda:rolfer::rolfer::D:D:D:finga::finga:
a si videl one kaj su popevale 2 tete
tam na onoj strani gde je fend bil i same tam gde su oni štandi s svakakvim stvarima:D:D

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Gledao sam podnevni dnevnik i baš su pokazivali Fenda 936 sa duplim kotačima i rekli su da je prodan u neko selo pokraj Lipika u vrijednosi od 220 000€

Nije prodan jedan već dva samo drugi kupac je želio ostati anoniman a evo i još koja njegova slićica,,,,,,,,,,,,,,

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
to si ovu plavu tetu slikal ili štanda:rolfer::rolfer::D:finga:
a si videl one kaj su popevale 2 tete
tam na onoj strani gde je fend bil i same tam gde su oni štandi s svakakvim stvarima:D:D

ma hetl sam ovaj prikljućak sa parker valjcima poslikati,
ali je jake veter puhal pa mi je ruke sa mobitelom odgural
male desne ;) ;)

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
puknuti spominje međuljucke odnose oni su se odvijali u šatorima :partyman::drinkers:a ja sam evo uspio uhvatiti u objektiv odnose dva plemenita bića

definitvno najbolja fotka cijelog sajma

a jel ovo bio sajam samo velikih mašina ili je bio i koji proizvožač MTK-a? pitam jer nevidim niti jedne jedine fotke MTK i njhovih priključaka,možda nekih novi riješenja,asortimana sa boljim izborom itd.....

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
svaka čast mtd,ovo su već ljepše fotke.onaj desni sa prve slike mora da je Norikanac?? predivni konji.

fićona

Član
Tu od
29 Kol 2010
Poruka
509
ma hetl sam ovaj prikljućak sa parker valjcima poslikati,
ali je jake veter puhal pa mi je ruke sa mobitelom odgural
male desne ;) ;)

je znam i meni je više put tak vušel fotoaparat kaj sem poslikal tetu:rolfer::D
onda sem špotance doma dobil dok su gledeli kaj sem poslikal

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
hoću takvog ponija
kako im se kreće cijena?

a poniji...pitam frajera jel ima za prodat i kakva je cijena i samo kaj mi ne odgovori kćer mala se umiješa i kaže da nesmije prodavat...šta ti je gazda!!

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
@ mtd,onaj Kramer ima lokvicu ulja ispod.upiškio se od treme i veličine novih trakotora

zanimljiv onaj IMT 4x4 koliko to izađe u eurima?

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
@ mtd,onaj Kramer ima lokvicu ulja ispod.upiškio se od treme i veličine novih trakotora

mislim da je 109000 kn ako mislimo na istog

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

podjeli sa 7,4 ...oko 15000 oira..

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144

kramera znam od malih nogu...od kumovog brata je...sumnjam da on slini...možda je od nekog drugog a možda i od njega...al čovjek ga drži na višoj nozi neg sebe...tak da ako i slini bude servisirano

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
kramera znam od malih nogu...od kumovog brata je...sumnjam da on slini...možda je od nekog drugog a možda i od njega...al čovjek ga drži na višoj nozi neg sebe...tak da ako i slini bude servisirano

nije bilo podrugljivo sa moje strane,čak štoviše ja više volim oldtimere od ovih novih igračkica koje si malo ko može priuštiti danas.

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
nije bilo podrugljivo sa moje strane,čak štoviše ja više volim oldtimere od ovih novih igračkica koje si malo ko može priuštiti danas.

ne nisam reko da izrugivaš...štoviše bolje da imaš dobro oko...naravno oldtimeri su meni bar ljepši od ovih novih plastičnjaka....

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh