1996 god. na Zagrebackom Velesajmu je,kao prezentirani model,bio traktor koji je dosao sa polja(mislim da je to netko slikao od moje obitelji-no bio sam dovoljno star da razumijem razgovor,negodovanje i sl.svih prisutnih oko mene)...nisu uspjeli niti sve blato ocistiti....gume dosta potrosene.Zanimljivo je da se radi o medunarodnom velesajmu...dakle nesto puno vece nego Gudovac...zanimljivo je i da su svi ostali proizvodaci imali nove traktore...i zanimljivo je da je bio samo taj primjerak cijelo vrijeme trajanja velesajma..dakle 7 dana..i zanimljivo...bio je to ovdje uvijek hvaljen i volje John Deere.
Management je cudna stvar zar ne?:?
Što se tiće traktora i polj. mašina Zg. velesajam nije bio ni u pola , a da je Gudovaćki sajam odavno MEĐUNARODNI to se odavna zna , kako bi bilo ljepo da nije,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, da se sve ovo proizvelo u ljepoj našoj a što se tiće zamazanog traktora i to je ok , traktor nije novi i zašto bi bio sa novim gumama pa treba ga vidjeti kako izgleda u radu i to je ok a vjerojatno su mnogi i prvi put vidjeli blato i shvatili bar malo seljački rad . Poanta i danas ga se sjećaju a prošlogodišnju grdosiju od gusjeničara sa Gud. sajma niko nije ni spomenuo!!!!!!!!!!!!!!!