• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
definitvno najbolja fotka cijelog sajma

a jel ovo bio sajam samo velikih mašina ili je bio i koji proizvožač MTK-a? pitam jer nevidim niti jedne jedine fotke MTK i njhovih priključaka,možda nekih novi riješenja,asortimana sa boljim izborom itd.....

Evo malo koliko sam snimio za svoju znatiželju ,

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
V

VOJVODJANIN

Guest
Opsiran izvestaj nema sta. Hvala .......

Oduzicu se kada bude sajam u Novom Sadu

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
I kaj smo primjetili na predzadnjoj sliki koje je stavil član mtd001???

100_0271.jpg

Točno to!

I evo još nekih sitnica na ruski makini!

100_0272.jpg

100_0273.jpg

Nisam uspio pitat prodavača jel to tak serijsko rješenje ili samo za sajamski model:roll:
Mislim da ga čak ni nije bilo blizu:rolfer:

:finga:

hrvoje01

Aktivni član
Tu od
7 Pro 2010
Poruka
1,362
puki ako je to sajamski kakav je tek serijski ali ekspert Savo će dati svoje mišljenje

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Neeee pa to su za sajam brzo sklepali novu liniju 8)
A ovo na ručici od prozora to je nešto kao ruska verzija mul-t-locka :lol:

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
Neeee pa to su za sajam brzo sklepali novu liniju 8)
A ovo na ručici od prozora to je nešto kao ruska verzija mul-t-locka :lol:

ma to ti je mafija, plate carinu i kao uvoze traktor a s traktorom na crno prošvercaju cca 10kg paljene žice:rolfer: , pošto više nije šverc cigareta siguran kao nekad, ovi probavaju sa žicom:rolfer:i to ruskom

Mister No

Član
Tu od
26 Svi 2007
Poruka
373
Nisam uspio pitat prodavača jel to tak serijsko rješenje ili samo za sajamski model:roll:
Mislim da ga čak ni nije bilo blizu:rolfer:

:finga:

1996 god. na Zagrebackom Velesajmu je,kao prezentirani model,bio traktor koji je dosao sa polja(mislim da je to netko slikao od moje obitelji-no bio sam dovoljno star da razumijem razgovor,negodovanje i sl.svih prisutnih oko mene)...nisu uspjeli niti sve blato ocistiti....gume dosta potrosene.Zanimljivo je da se radi o medunarodnom velesajmu...dakle nesto puno vece nego Gudovac...zanimljivo je i da su svi ostali proizvodaci imali nove traktore...i zanimljivo je da je bio samo taj primjerak cijelo vrijeme trajanja velesajma..dakle 7 dana..i zanimljivo...bio je to ovdje uvijek hvaljen i volje John Deere.
Management je cudna stvar zar ne?:?

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
1996 god. na Zagrebackom Velesajmu je,kao prezentirani model,bio traktor koji je dosao sa polja(mislim da je to netko slikao od moje obitelji-no bio sam dovoljno star da razumijem razgovor,negodovanje i sl.svih prisutnih oko mene)...nisu uspjeli niti sve blato ocistiti....gume dosta potrosene.Zanimljivo je da se radi o medunarodnom velesajmu...dakle nesto puno vece nego Gudovac...zanimljivo je i da su svi ostali proizvodaci imali nove traktore...i zanimljivo je da je bio samo taj primjerak cijelo vrijeme trajanja velesajma..dakle 7 dana..i zanimljivo...bio je to ovdje uvijek hvaljen i volje John Deere.
Management je cudna stvar zar ne?:?

Što se tiće traktora i polj. mašina Zg. velesajam nije bio ni u pola , a da je Gudovaćki sajam odavno MEĐUNARODNI to se odavna zna , kako bi bilo ljepo da nije,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, da se sve ovo proizvelo u ljepoj našoj a što se tiće zamazanog traktora i to je ok , traktor nije novi i zašto bi bio sa novim gumama pa treba ga vidjeti kako izgleda u radu i to je ok a vjerojatno su mnogi i prvi put vidjeli blato i shvatili bar malo seljački rad . Poanta i danas ga se sjećaju a prošlogodišnju grdosiju od gusjeničara sa Gud. sajma niko nije ni spomenuo!!!!!!!!!!!!!!!

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Meni se sviđa ova verzija kupiš traktor dobiš vozačicu:lol:

Prilozi

• PICT0026.jpg
    PICT0026.jpg
    51.1 KB · Pregleda: 264

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
baš sam popio kavu i pogledao u soc pa malo bacao grah i tako došao do zaključka da sad ponosni vlasnik najvećeg traktora na sajmu bude za cca2g s njim stajao negdje na cesti i zajeba.o o cijeni nafte, poticaji, kapitalna ulaganja...
za te novce mogo kupiti 10 hurlimanna od 100ks svaki i sigurno bih ga bolje služili nego ovaj jedan!!!
kad imaš takav traktor treba ti barem još milion kuna za adekvatne priključke a sve to ti se neće nikad isplatiti osim ako s njim ne ore cijelu slavoniju onda griješim

kec-m

Član
Tu od
6 Ožu 2011
Poruka
465
baš sam popio kavu i pogledao u soc pa malo bacao grah i tako došao do zaključka da sad ponosni vlasnik najvećeg traktora na sajmu bude za cca2g s njim stajao negdje na cesti i zajeba.o o cijeni nafte, poticaji, kapitalna ulaganja...
za te novce mogo kupiti 10 hurlimanna od 100ks svaki i sigurno bih ga bolje služili nego ovaj jedan!!!
kad imaš takav traktor treba ti barem još milion kuna za adekvatne priključke a sve to ti se neće nikad isplatiti osim ako s njim ne ore cijelu slavoniju onda griješim

Ali je lakše jednom ne dati plaću nego desetorici .

B

Bobo

Guest
Koliko je meni poznato da je jedan covjek ovaj puta na sajmu preozeo svoj 8. i 9. FENDT traktor...

Za njega se nista ne bojte... Takvi sa 9 FENDT-ova ne idu u prosvjede.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh