• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
C

CrnIM

Guest
Zvonimirovac je pokraj Bazije a prije se zvao Adolfovac koliko sam ja informiran.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Zvonimirovac je pokraj Bazije a prije se zvao Adolfovac koliko sam ja informiran.

Nekužim ti ja to ali me zanimalo morat ću uzet kartu pa pogledat sva ta naša sela. A kako se zove ono selo kad se ide iz gradine pa se prođe pored ili kroz brezovicu( ako opet nisam nešto zabrljao) to je selo na koje sam mislio.

C

CrnIM

Guest
Ja sam iz Dalmacije ali sam bar jednom godisje u Zvonimirovcu. ;-)

C

CrnIM

Guest
Hehe, ako kazem onda mogu umjesto nicka odmah upisati sve podatke.
Ako te interesira moze na PM.
Jesi li ti isto iz Zvonimirovca??

fric1993

Aktivni član
Tu od
26 Kol 2010
Poruka
1,400
samo se vi falite sad kad dojdu popisivaci lipo sa njim nafalite pa ce coban vidit da vi imate i viska novac pa vam netrebaju poticaji.

Nek dođu.Jeste ljudi smješni...Kaj mislite da Danijel2356 i ja htjeli dat tolke pare za plug da bi ga gledali.Da ga nemam neznam sa čim bi 240ha zemlje izoral...
Kaj se svi dižu na noge zbog popisivanja,ko če vam kaj uzet ljudi rade od buhe slona...

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
je to popis stanovništva ali čim oni broje živinu po dvorištu i takve stvari hebo ja njima kevu

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
je to popis stanovništva ali čim oni broje živinu po dvorištu i takve stvari hebo ja njima kevu

Nediraj kevu nije ti ona ništa kriva ima i puno mlađih za te stvari a ne stare babe.

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
nisi ni lud, ima snajki...
vidim da ste večina bili na sajmu pa me zanima jel se tko koristio ili ima ikakve informacije o poticajnim sredstvima iz unije nam drage, tj. iz fondova

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
ima ima poticaja samo ne za nas več za one koji se voze u bemveu sa službenim vozačima to im je putni trošak za remetinec.

josip123

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2009
Poruka
1,334
Nek dođu.Jeste ljudi smješni...Kaj mislite da Danijel2356 i ja htjeli dat tolke pare za plug da bi ga gledali.Da ga nemam neznam sa čim bi 240ha zemlje izoral...
Kaj se svi dižu na noge zbog popisivanja,ko če vam kaj uzet ljudi rade od buhe slona...

fric u pravu si što se tiče strojeva,ako nešto misliš raditi i ako imaš dovoljno posla onda za to moraš imati i adekvatne strojeve,mene sada zanima traktor od 170-200ks,a za njega odmah moram kupiti i plug koji je oko 100000kn.neznam zašto je nekima krivo kada se spominju tako velike cifre,pa ni njima nitko ne brani da nešto rade i da pokrenu nekakav posao koji i ne mora biti poljoprivreda.mnogi mi govore da dobijem poticaja pa mene sada zanima zbog čega i oni ne bi nešto radili pa da i oni dobiju nešto poticaja.to ne mora biti ratarstvo,neka se bave povrćem za to treba manja površina zemlje ili voćarstvom,cvjećarstvom jer i od toga ljudi žive.imam kolegu koji ima 2ha jabuka i svaki dan ide na tržnicu da ih ondje prodaje,kaže mi da od toga može lijepo živjeti.drugi kolega mi kaže da sa 30m2 ljiljana ostvari dobit od 20000kn.
ima mnogo poslova sa kojima se još uvijek može uspjeti ali treba malo rizikovati i zapeti pa će i uspjeh biti zagarantiran.

BJONDA

Član
Tu od
2 Velj 2011
Poruka
208
slažem se sa vama da onaj koji ne zapne i ne radi ništa ni nema nego samo kuka kako je sve skupo a bez rizika nema ni profita:vragek::drinkers:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
fric u pravu si što se tiče strojeva,ako nešto misliš raditi i ako imaš dovoljno posla onda za to moraš imati i adekvatne strojeve,mene sada zanima traktor od 170-200ks,a za njega odmah moram kupiti i plug koji je oko 100000kn.neznam zašto je nekima krivo kada se spominju tako velike cifre,pa ni njima nitko ne brani da nešto rade i da pokrenu nekakav posao koji i ne mora biti poljoprivreda.mnogi mi govore da dobijem poticaja pa mene sada zanima zbog čega i oni ne bi nešto radili pa da i oni dobiju nešto poticaja.to ne mora biti ratarstvo,neka se bave povrćem za to treba manja površina zemlje ili voćarstvom,cvjećarstvom jer i od toga ljudi žive.imam kolegu koji ima 2ha jabuka i svaki dan ide na tržnicu da ih ondje prodaje,kaže mi da od toga može lijepo živjeti.drugi kolega mi kaže da sa 30m2 ljiljana ostvari dobit od 20000kn.
ima mnogo poslova sa kojima se još uvijek može uspjeti ali treba malo rizikovati i zapeti pa će i uspjeh biti zagarantiran.

Potpisujem !

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
i ja skupljam papire za poticaj na sijetvu i sadnju, i obečavajuče je...

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
evo slika sa proljetnog sajma

Novi MF.... ako dobro pomotrite sliku, vidjet ce se da ovaj traktor ima zanimljivu boju nafte :)

Uploaded with ImageShack.us

ako se dobro ne vidi imam jedan Groooplannn :)

Uploaded with ImageShack.us

a mozda je to neka "europska" poljoprivredna nafta :)

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh