C
CrnIM
Guest
Zvonimirovac je pokraj Bazije a prije se zvao Adolfovac koliko sam ja informiran.
Zvonimirovac je pokraj Bazije a prije se zvao Adolfovac koliko sam ja informiran.
Ja sam iz Dalmacije ali sam bar jednom godisje u Zvonimirovcu. ;-)
Ja sam iz Imotskog
samo se vi falite sad kad dojdu popisivaci lipo sa njim nafalite pa ce coban vidit da vi imate i viska novac pa vam netrebaju poticaji.
je to popis stanovništva ali čim oni broje živinu po dvorištu i takve stvari hebo ja njima kevu
Nek dođu.Jeste ljudi smješni...Kaj mislite da Danijel2356 i ja htjeli dat tolke pare za plug da bi ga gledali.Da ga nemam neznam sa čim bi 240ha zemlje izoral...
Kaj se svi dižu na noge zbog popisivanja,ko če vam kaj uzet ljudi rade od buhe slona...
fric u pravu si što se tiče strojeva,ako nešto misliš raditi i ako imaš dovoljno posla onda za to moraš imati i adekvatne strojeve,mene sada zanima traktor od 170-200ks,a za njega odmah moram kupiti i plug koji je oko 100000kn.neznam zašto je nekima krivo kada se spominju tako velike cifre,pa ni njima nitko ne brani da nešto rade i da pokrenu nekakav posao koji i ne mora biti poljoprivreda.mnogi mi govore da dobijem poticaja pa mene sada zanima zbog čega i oni ne bi nešto radili pa da i oni dobiju nešto poticaja.to ne mora biti ratarstvo,neka se bave povrćem za to treba manja površina zemlje ili voćarstvom,cvjećarstvom jer i od toga ljudi žive.imam kolegu koji ima 2ha jabuka i svaki dan ide na tržnicu da ih ondje prodaje,kaže mi da od toga može lijepo živjeti.drugi kolega mi kaže da sa 30m2 ljiljana ostvari dobit od 20000kn.
ima mnogo poslova sa kojima se još uvijek može uspjeti ali treba malo rizikovati i zapeti pa će i uspjeh biti zagarantiran.