• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Razlika tije u tome da Jesenski sajam ima izložbu životinja ,od koza ,krava konja,svinja ,ovaca ,junica ,konja itd dok u proljetnom toga nema ..

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
samo što bi se na ovom jesenskom mogla pojaviti sva sila naših ništkoristi političara ,ipak su izbori ove godine,prošle jeseni ja naišao na tu kolonu debelokožaca,treba pola sata da ih zaobiđeš,jer svaki ima tajnicu ,zamjenika i taj zamjenik svoju tajnicu pa još i brdo zaštitara,užas mir nastaje kada se zavuku pod todoričev šator gdje je sve uštirkano i na špagu sa cviječem,a nesukrati im bože tek kad počnu žderat oni pličeg đepa pod drugim šatorima su za njih mila majka:partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
samo što bi se na ovom jesenskom mogla pojaviti sva sila naših ništkoristi političara ,ipak su izbori ove godine,prošle jeseni ja naišao na tu kolonu debelokožaca,treba pola sata da ih zaobiđeš,jer svaki ima tajnicu ,zamjenika i taj zamjenik svoju tajnicu pa još i brdo zaštitara,užas mir nastaje kada se zavuku pod todoričev šator gdje je sve uštirkano i na špagu sa cviječem,a nesukrati im bože tek kad počnu žderat oni pličeg đepa pod drugim šatorima su za njih mila majka:partyman:
jesu barem čemu te tajnice...:lol:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma jesu, bitno da je ženskog roda,šta bi mi bez ženskog svijeta i hladne pive:axe:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Ma i ja da sam na njegovom mjestu imao bi dvije tajnice jedna ti ne stigne sv odjedanput raditi ,samo njima je i jedna previše ...

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Ma i ja da sam na njegovom mjestu imao bi dvije tajnice jedna ti ne stigne sv odjedanput raditi ,samo njima je i jedna previše ...

Našem Čobanu nije potrebna niti jedna tajnica šta bi on jadničak onako okrugal radio sa tajnicom?????? A ni drugi mi ne izgledaju ništa sposobniji Bajs stalno drži ruku u džepu i češe jaja netreba mu tajnica za to.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Našem Čobanu nije potrebna niti jedna tajnica šta bi on jadničak onako okrugal radio sa tajnicom?????? A ni drugi mi ne izgledaju ništa sposobniji Bajs stalno drži ruku u džepu i češe jaja netreba mu tajnica za to.

:rolfer: :rolfer: :rolfer:

L

lukicas

Guest
Razlika tije u tome da Jesenski sajam ima izložbu životinja ,od koza ,krava konja,svinja ,ovaca ,junica ,konja itd dok u proljetnom toga nema ..

spremam se prvi put u posjet sajmu ...ima li kakav sajamski popust na strojeve jer se spremam kupiti nekakvu traktorsku frezu GRAMIP ili neku drugu
koliki su popusti ako se zna jer je gotovina u planu :scratch

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
spremam se prvi put u posjet sajmu ...ima li kakav sajamski popust na strojeve jer se spremam kupiti nekakvu traktorsku frezu GRAMIP ili neku drugu

ima popusta neču ti sada tvrditi točno koliko ali ima na nekim stvarima je bilo popusta i do 2000-4000 eura kod traktora i manjih popusta kod freza i takvih stvarčica malo sam se raspitivao za neke plugove i kose daju popust za gotovinu samo da nešto prodaju pogotovo sad kad svi gledaju a niko ne kupuje samo ti ponesi keš i popust je siguran:supz:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585

Moj savjet , ako znaš što tražiš nazoveš Gramip i pitaš , kolika je cijena , koliko bi bilo za gotovinu , koliko će koštati na sajmu , i koliko je koštalo na prijašnjem samu pa lijepo na miru odlući ,,,,,,,,,,,,,,,,:roll::rolfer::roll::rolfer:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
po prvi puta dosao bi i ja, jel bude traktora svih vrsti i toga? bude puno ili tu i tamo se koji nađe? lijep pozz

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
po prvi puta dosao bi i ja, jel bude traktora svih vrsti i toga? bude puno ili tu i tamo se koji nađe? lijep pozz

Komada i vrsta da nećeš moći izbroiti :lol::lol::lol: a da ih i proućiš neče ti biti dosta ni tri dana :madmana::eek::rolleyess::rolleyess::rolleyess:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
i ja se spremam prvi put, a jel bude i mrzlih gemišta:drinkers:

ne samo mrzlih gemišta nego i mrzle pivice, dobre klope ,a najvažnije ima teta da ti pamet stane još da bude ljepo vrijeme da se nose suknjice da se vide nožice da ispadnu sisice je..š strojeve i traktore dok se šetaju Hrvatske farmerke, pa ko veli da naše žene ne vole poljoprivredu :lol::lol::lol:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh