jesu barem čemu te tajnice...:lol:samo što bi se na ovom jesenskom mogla pojaviti sva sila naših ništkoristi političara ,ipak su izbori ove godine,prošle jeseni ja naišao na tu kolonu debelokožaca,treba pola sata da ih zaobiđeš,jer svaki ima tajnicu ,zamjenika i taj zamjenik svoju tajnicu pa još i brdo zaštitara,užas mir nastaje kada se zavuku pod todoričev šator gdje je sve uštirkano i na špagu sa cviječem,a nesukrati im bože tek kad počnu žderat oni pličeg đepa pod drugim šatorima su za njih mila majkaartyman:
Ma i ja da sam na njegovom mjestu imao bi dvije tajnice jedna ti ne stigne sv odjedanput raditi ,samo njima je i jedna previše ...
Našem Čobanu nije potrebna niti jedna tajnica šta bi on jadničak onako okrugal radio sa tajnicom?????? A ni drugi mi ne izgledaju ništa sposobniji Bajs stalno drži ruku u džepu i češe jaja netreba mu tajnica za to.
ona ima što bi izet rekao zagondžije
Razlika tije u tome da Jesenski sajam ima izložbu životinja ,od koza ,krava konja,svinja ,ovaca ,junica ,konja itd dok u proljetnom toga nema ..
spremam se prvi put u posjet sajmu ...ima li kakav sajamski popust na strojeve jer se spremam kupiti nekakvu traktorsku frezu GRAMIP ili neku drugu
koliki su popusti ako se zna jer je gotovina u planu :scratch
spremam se prvi put u posjet sajmu ...ima li kakav sajamski popust na strojeve jer se spremam kupiti nekakvu traktorsku frezu GRAMIP ili neku drugu
koliki su popusti ako se zna jer je gotovina u planu :scratch
Ma, on to svira bajs :mrgreen:... Bajs stalno drži ruku u džepu i češe jaja netreba mu tajnica za to.
po prvi puta dosao bi i ja, jel bude traktora svih vrsti i toga? bude puno ili tu i tamo se koji nađe? lijep pozz
i ja se spremam prvi put, a jel bude i mrzlih gemišta:drinkers: