• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
ne samo mrzlih gemišta nego i mrzle pivice, dobre klope ,a najvažnije ima teta da ti pamet stane još da bude ljepo vrijeme da se nose suknjice da se vide nožice da ispadnu sisice je..š strojeve i traktore dok se šetaju Hrvatske farmerke, pa ko veli da naše žene ne vole poljoprivredu :lol::lol::lol:

vidim ja da će znat o traktorima isto koliko i ujutro prije nego krenem... a stvarno bi mi trebalo da si nađem neki traktor za moje potrebe...

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
najbolje da ako dođeš napraviš plan razgledanja,jer inače ima da zaglaviš i po dvaput kod istog,najbolje ti odredi točno šta hočeš i sa koliko šuške se raspolaže to ti je polvica posla,tako da budeš imao vremena i za probat malo finih delicija,pijače i klope koje hvala bogu ne bude falilo

Matej936

Član
Tu od
15 Ožu 2009
Poruka
266
do kada traje taj sajam ? I ima li životinja izloženih, odjurio bi tamo da malo pogledam, ali ako nađem prjevoza :S

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
vidim ja da će znat o traktorima isto koliko i ujutro prije nego krenem... a stvarno bi mi trebalo da si nađem neki traktor za moje potrebe...

Ako u Gudovcu nebudeš našao traktor kakav tebi treba onda ga nemoj ni tražit zbog toga što tamo ima toliko traktora da svako može naći sebi odgovarajući. Ja kad sam bio prvi put vidio sam traktore za koje nisam ni znao da postoje. A ako nestigneš sve u jednom danu sajam traje tri dana ja idem da pokupim sve kataloge i još ponešto.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
traje od 9-11 rujna,i zbilja ako tamo nemože čovijek nači nekakav traktor ili priključak,bolje da ostane kod kuče,a ima se i domačih zivotinja za vidjeti i kušati onako u prolazu:axe:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
traje od 9-11 rujna,i zbilja ako tamo nemože čovijek nači nekakav traktor ili priključak,bolje da ostane kod kuče,a ima se i domačih zivotinja za vidjeti i kušati onako u prolazu:axe:

pa slazem se stime svakako, vjerujem da ima svega i svacega

al mislim sam na to da ce mi one tete uzet previse vremena pa necu stici naci traktor ;)

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
traje tri dana
dva dana za tete i mlade farmerice
jedan dan na pijaču i jelo
a za traktore ostalo kaj ostane:gitarist:

noviuposlu

Član
Tu od
7 Tra 2011
Poruka
759
hmmm... 3 dana nic ne delat, nebi slo :=)

ako su toliko dobre, ja mislim da cu ipak odgodit kupnju traktora do proljeca, nije mi toliko sila ne

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
koji dan je najbolji za ići na sajam? Možda se kolega i ja uputimo pa dođemo vidjeti šta ima,on bi kupovao traktor i još nešto od priključaka pa da vidimo šta se nudi.
Mislili smo organizirati prevoz busom da nas ide više ali ništa od toga pa ćemo najvjerovatnije samo nass dva ići.

koliko košta ulaznica i kako se prijaviti.tamo na web stranici nemogu naći ništa o tome.samo vidim da ima za izlagače

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ulaz je bio 25kuna,parking mjesta ima pa i da dođete sa busom,bilo bi zgodno da vas se više skupi,ja osobno preferiram prvi dan,zadnji nikako još ako bude dobro vrijeme u nedelju znade biti gužva na prilaznim cestama i 2 kilometra,prvi dan je gužva samo kod otvaranja radi sveprisutnih državnih glavonja i njihovih potrčkala,kada oni zasjednu da obave žderačinu i poslikaju se kraj kakve poznate strojčine ili kakve kravice,onda se smanji gužva ali ipak nemojte se vi sa time opterečivt nego put pod noge i pravac Gudovac,svi ste dobro došli ipak smo mi Bilogorci dobri domačini a i vi poštovani Forumaši budete nadam se imali dobro i ljepo iskustvo sa našeg sajma:partyman::prayer:

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Ja preferiram subotu,nekakva zlatna sredina.
I to dodem ujutro oko 9-10h, i taman vidim bez guzve ono sto me zanima.
Jer poslje rucka dode brdo ljudi i bas bude guzva.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Ja preferiram subotu,nekakva zlatna sredina.
I to dodem ujutro oko 9-10h, i taman vidim bez guzve ono sto me zanima.
Jer poslje rucka dode brdo ljudi i bas bude guzva.

Ja se u potpunosti slažem sa tobom jednom sam bio nedeljom i rekao da neću nikad više prvo je otvoren sajam ali nema nikog od izlagača dolaze tek posle deset i jedanajst a prvi dan svi trče i glavešine i narod kupuju i vuku kao da sutra više ništa neće biti zato subota i ranije dok nije gužva da sve pogledam na miru.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ulaz je bio 25kuna,parking mjesta ima pa i da dođete sa busom,bilo bi zgodno da vas se više skupi,ja osobno preferiram prvi dan,zadnji nikako još ako bude dobro vrijeme u nedelju znade biti gužva na prilaznim cestama i 2 kilometra,prvi dan je gužva samo kod otvaranja radi sveprisutnih državnih glavonja i njihovih potrčkala,kada oni zasjednu da obave žderačinu i poslikaju se kraj kakve poznate strojčine ili kakve kravice,onda se smanji gužva ali ipak nemojte se vi sa time opterečivt nego put pod noge i pravac Gudovac,svi ste dobro došli ipak smo mi Bilogorci dobri domačini a i vi poštovani Forumaši budete nadam se imali dobro i ljepo iskustvo sa našeg sajma:partyman::prayer:

hvala.

ako budemo dolazili trudićemo se da bude što ranije u subotu jer neželimo kasniti nazad a i bolje je sve ranije razgledati nego kad svi navale.

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Evo ovo sam kopirao uz odobrenje od Grofa , pa tko je voljan , i misli da treba doći neka dođe

ARNO
Uvaženi Član

Početno
Citiraj:
Prvotno napisano od GROF Vidi poruku
., fala VAM dragi moji frendovi na izvrsnim komentarima!

., PITANJE?., čekam odgovor!., ideli ki ovu jesen na sajam u Gudovac!!!?., aj da se dogovorimo za neko dobro druženje; iće i piće, nekakovu MILENIJSKU sličicu za spomen!, da napravimo i kakovu zeku-peku!.-

., aj Bog!, čitamo se., javite se ...
Pozdrav GROFE , pitanje dobro ali možda malo krivo postavljno , ja bih ga preformulirao ovako , : KOLEGE FORUMAŠI EVO LIJEPE PRILIKE DA SE SASTANEMO , UPOZNAMO , POPRIČAMO , POPIJEMO ............. SVI KOJI SU VOLJNI DA SE SASTANU NEKA SE JAVE Gosp. GROFU DA SE ZNAMO KOLIĆINSKI PRIPREMITI I ORGANIZIRATI A POZIVAM I ONE KOJI SE MOŽDA I NEBI HTJELI SASTATI SA NEKIM ČLANOVIMA DA DOĐU JER SIGURNO IMA I ONIH SA KOJIMA BI MOGLI POPRIĆATI A VJEROJATNO IMA JOŠ VIŠE FORUMAŠA KOJI BI I NJIH VRLO RADO UPOZNALI , ZAMOLIO BIH VAS DA ZABORAVIMO NEKE NAŠE SITNE RAZMIRICE JER DA NJIH NEMA NI OVAJ FORUM NEBI BIO TO ŠTO JE VJEROJATNO ĆE BITI I ONIH KOJI ĆE NAS POSKRVEĆKI GLEDATI ALI NEKA IH ,,,,,,,,,,,,,,,,,NEKA NAM SE PRIDRUŽE SASTAJEMO SE NA SAJMU GUDOVAC U SUBOTU U 12 SATI treba li reći gdje ? PA NARAVNO NA IZLOŽBENOM PROSTORU PRIME

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
:rolleyess::rolleyess::rolleyess: Ajmo sa prijavama :rolleyess::rolleyess::rolleyess: ako se pišemo da se i vidimo !!!!!!!!!!!!!!:rolleyess::rolleyess::rolleyess:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Hoćemo se organizirat za neko jelo u nekom restoranu, uplata na tekući od člana koji bi organizirao tako da on zna koliko mjesta rezervirat po izvršenoj uplati ako je netko zainteresiran, ja sam za.

Mislim da uplate nikakve nisu potrebne pa nismo djeca da se lažemo:supris: mi smo ozbiljni i šaljivi forumaši dovoljno bi bilo da se zna ko planira boći , želi se sastati , a svaki predlog je dobro došao , upis kod GROFA bez obzira ko ga voli ili ne voli ( šala :oops::oops::oops::oops::oops:) jedino bi bilo ljpo da se sastanemo pa kako kaže grof i napravimo milenijusku fotku ( samo da GROF ne slika jer garantirano pola slike nema 8) 8) 8) )

G

GROF

Guest
., NARODE MOJ!!!, FORUMSKI!, vidimo se! ...

Mislim da uplate nikakve nisu potrebne pa nismo djeca da se lažemo:supris: mi smo ozbiljni i šaljivi forumaši dovoljno bi bilo da se zna ko planira doći , želi se sastati , a svaki predlog je dobro došao , upis kod GROFA bez obzira ko ga voli ili ne voli ( šala :oops:) jedino bi bilo ljpo da se sastanemo pa kako kaže grof i napravimo milenijusku fotku ( samo da GROF ne slika jer garantirano pola slike nema 8)

____________________________________________________________________________---------------------------------------------------------------------------------------

., lipo fala na ovako iskrenom štivu - pismu!, koga će vjerujem razumit svaki dobro-namjerni forumaš i forumski prijatelj!., sitimo se DA imamo samo jedan život!!! :prayer: ., ajmo ga živit punim živim bićem - životom !!!

., SVE VAS VOLIM!, nemojte onda ni VI bit škrti prema meni!!!,,, :mrgreen: ...

., p.s., fala Žuti i ARNO!., ljudine ste, vidimo se ..., točno ARNO!, ako ja budem slikal, ili neće bit slikic, ili neće bit nog, ili će falit "glavešine"., predlažem da slika MTD001!., mišljenja sam da je čovik rodjeni umjetnik!., /šala.-/ ..., ima nas ovdeka svakakovi umjetnikov, NE?.-
... :supz: ...

., aj Bog!., vidimo se ...

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
i ja bih volio ako budemo dolazili da se nađem sa nekima od Vas. ako budemo tu.potražiću nekog od vas kod Prime. Dosad jedino znam kako Grof i Bagerista izgledaju,a mi ostali ćemo nositi transparente sa nickom kroz sajam :mrgreen:

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
ak bumo dolazili onda nam je naj bolje za raspoznavanje nosit crvene karanfile:lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
..

., p.s., fala Žuti i ARNO!., ljudine ste, vidimo se ..., točno ARNO!, ako ja budem slikal, ili neće bit slikic, ili neće bit nog, ili će falit "glavešine"., predlažem da slika MTD001!., mišljenja sam da je čovik rodjeni umjetnik!., /šala.-/ ..., ima nas ovdeka svakakovi umjetnikov, NE?.-
... :supz: ...

., aj Bog!., vidimo se ...

a đe me nađe.....:lol:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh