ako bude sve po planu (subota ili nedjelja) još nisam siguran....
Jel to neko štrajkolomac ???:madmana::madmana::madmana: pa izbjegava subotu ?????:arrow::arrow::arrow:
ja sam u subotu sigurno...:drinkers: artyman: :weedman: :lol:
Već nas je sa grofom dva ili tri , i to je nešto !!!!!!!!!!!!!!!!!!111:shock:
Ma siguran sam da će biti dosta forumaša na sajmu , ...... ali pitanje je tko će se pojaviti kod priminog štanda , a nije isključeno da će netko možda doći da izvidi situaciju bez da se pretstavi , s obzirom da se velika većina forumaša nepoznaje .
Ali opet stojim iza one svoje izjave ..... može doći tko got želi , a tko smatra de netreba doći netreba ga ni moliti artyman:
Jel to neko štrajkolomac ???:madmana::madmana::madmana: pa izbjegava subotu ?????:arrow::arrow::arrow:
Potpuno se slažem rayer: ali sa druge strane gledajući ako neko dolazi a nema hrabrosti pogledati u oči ostalim forumašima ili bar nekima ??? Zar je hrabrost i kako kaže GROF - respekt - sjesti za tipkovnicu i piskarati a tamo se skrivati ?????????? nisam mlad , nisam ljep , nisam pametan i ako neko ne želi tamo samnom razgovarati i to ću prihvatiti i neću od toga praviti probleme , ali jedino snam da me nije sramota se pokazati i predstaviti makar imam 115 kg a koga je a što ćemo mu , njegova stvar ! :arrow: i dlje stoim iza toga SUBOTA 12 SATI PRIMA ŠTAND :lol: artyman:
Onaj čiji je forum kasira od našeg gubljenja vremena na forumu, bio bi red da on počasti.
A nažolst, ionak vjerojatno nebum mogel dojti (sajam u Benkovcu, jel...).novi ljudi - nova pravila , ili se prialgodi ili te zgaziju :mrgreen::rolfer:
A kaj se ove godine mijenja običaj?
Uvijek je bilo 13h, na štandu Poljonove (Deutz).
Okupljanje forumaša poljoprivrednog forum.com.
Svaki dan sajma na sajmišnom prostru DEUTZ-FAHAR kod ulaza u 13h sati.
Tko će doći da napiše ispod koji dan i svoje korisničko ime sa foruma….