• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
samo se vi ljepo skupite,bar na sajmu ima fotografa koliko želiš,budu oni uslikali ovako veselu ekipu,pogotovo ima ovih ženskih što rade u Bjelovaru i bave se slikanjem a i ruka im ne drhti i imaju ljepo oko za sitnice

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
ako bude sve po planu (subota ili nedjelja) još nisam siguran....

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
ako bude sve po planu (subota ili nedjelja) još nisam siguran....

Jel to neko štrajkolomac ???:madmana::madmana::madmana: pa izbjegava subotu ?????:arrow::arrow::arrow:

L

lukicas

Guest
Jel to neko štrajkolomac ???:madmana::madmana::madmana: pa izbjegava subotu ?????:arrow::arrow::arrow:

ja sam u subotu sigurno...:drinkers: :partyman: :weedman: :lol:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
ja sam u subotu sigurno...:drinkers: :partyman: :weedman: :lol:

Već nas je sa grofom dva ili tri , i to je nešto !!!!!!!!!!!!!!!!!!111:shock:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Već nas je sa grofom dva ili tri , i to je nešto !!!!!!!!!!!!!!!!!!111:shock:

Ma siguran sam da će biti dosta forumaša na sajmu , ...... ali pitanje je tko će se pojaviti kod priminog štanda , a nije isključeno da će netko možda doći da izvidi situaciju bez da se pretstavi , s obzirom da se velika većina forumaša nepoznaje .
Ali opet stojim iza one svoje izjave ..... može doći tko got želi , a tko smatra de netreba doći netreba ga ni moliti :partyman:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Ma siguran sam da će biti dosta forumaša na sajmu , ...... ali pitanje je tko će se pojaviti kod priminog štanda , a nije isključeno da će netko možda doći da izvidi situaciju bez da se pretstavi , s obzirom da se velika većina forumaša nepoznaje .
Ali opet stojim iza one svoje izjave ..... može doći tko got želi , a tko smatra de netreba doći netreba ga ni moliti :partyman:

Potpuno se slažem :prayer: ali sa druge strane gledajući ako neko dolazi a nema hrabrosti pogledati u oči ostalim forumašima ili bar nekima ??? Zar je hrabrost i kako kaže GROF - respekt - sjesti za tipkovnicu i piskarati a tamo se skrivati ?????????? nisam mlad , nisam ljep , nisam pametan i ako neko ne želi tamo samnom razgovarati i to ću prihvatiti i neću od toga praviti probleme , ali jedino snam da me nije sramota se pokazati i predstaviti makar imam 115 kg a koga je a što ćemo mu , njegova stvar ! :arrow: i dlje stoim iza toga SUBOTA 12 SATI PRIMA ŠTAND :lol: :partyman:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

moram priznati da ovo štrajkolomac nisam baš nabolje razumio.
A za točan dan nisam siguran, vikend je siguran, samo sve ovisno o
kakav bude plan finalan doma....

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Potpuno se slažem :prayer: ali sa druge strane gledajući ako neko dolazi a nema hrabrosti pogledati u oči ostalim forumašima ili bar nekima ??? Zar je hrabrost i kako kaže GROF - respekt - sjesti za tipkovnicu i piskarati a tamo se skrivati ?????????? nisam mlad , nisam ljep , nisam pametan i ako neko ne želi tamo samnom razgovarati i to ću prihvatiti i neću od toga praviti probleme , ali jedino snam da me nije sramota se pokazati i predstaviti makar imam 115 kg a koga je a što ćemo mu , njegova stvar ! :arrow: i dlje stoim iza toga SUBOTA 12 SATI PRIMA ŠTAND :lol: :partyman:

Upotpunosti se slažem sa ovom izjavom , lako je pisati gluposti , zajebavati ljude , imati na stotine , tisuće postova , prosipati pamet na sve strane , a pojedinci o sebi nisu napisali niti jednu jedinu normalnu riječ. I normalno treba sad doći i pogledati ljudima u oči , i pružiti ruku . Ali mislim da je to stvar osnovne kulture i odgoja , jer nitko normalan nebi bio na forumu godinama , a da nije barem par normalnih riječi napisao o sebi. Ali nebi više o tome , jer mislim da je već previše teških i uvredljivih riječi bilo u raspravama , pa onda bolje nešiljiti zob
što se tiče fizičkog izgleda .....:scratch pa nije ovo forum foto modela i manekena ...:lol::lol: ... kada je stanem pokraj tebe ovakav grbav , sa svojih 70 kg imatćemo dobar prosjek :lol::lol::partyman:

Posljednje uređivanje:
H

Hrvach

Guest
Nadam se da se vidimo u subotu, brat i ja planiramo doći pa makar i pješke:lol: Jel ima neka forumaška fešta, ko vrti odojke i janjce, bio bi red da se počastimo kad si 364 dana pišemo,a samo 1 se vidimo:partyman:. Evo vi nabavite janjetinu,odojke i piće, a ja ću uzet salvete da ne dođem praznih ruku:weedman::lol:

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Onaj čiji je forum kasira od našeg gubljenja vremena na forumu, bio bi red da on počasti.

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Onaj čiji je forum kasira od našeg gubljenja vremena na forumu, bio bi red da on počasti.

E toga nisi videl prijavljenoga već mjesecima na forumu,
tak da budemo ostali suhih usta i morali se častiti
na svoj trošak.

H

Hrvach

Guest
A jbg niš onda, budem si uzel 20 deka posebne i pol kruha od doma da se ne srušim nakon hodanja cijeli dan. Kaj se ne bi mogli nać na nekom štandu di ima jesti i piti,a ne na štandu s prima traktorima, pa nebumo valjda ulje iz getribe pili.

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
Sjeca li se itko od Vas za koliko su se na sajmu prodavale domace kobasice i spek?:scratch

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
A kaj se ove godine mijenja običaj?
Uvijek je bilo 13h, na štandu Poljonove (Deutz).

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

novi ljudi - nova pravila , ili se prialgodi ili te zgaziju :mrgreen::rolfer:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
novi ljudi - nova pravila , ili se prialgodi ili te zgaziju :mrgreen::rolfer:
A nažolst, ionak vjerojatno nebum mogel dojti (sajam u Benkovcu, jel...).

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294

Na facebooke stranicama foruma sam napisal ovako:

Okupljanje forumaša poljoprivrednog forum.com.
Svaki dan sajma na sajmišnom prostru DEUTZ-FAHAR kod ulaza u 13h sati.

Tko će doći da napiše ispod koji dan i svoje korisničko ime sa foruma….

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,804
Prolazim veceras kraj sajma, gledam Deutz-Fahr kombajn kako juri parkingom na svoje mjesto. Onako u prolazu mi se cini sve spremno. I da, parking je frisko nasut tucanikom, poravnat i izasfaltirane su ceste (prolazi). Ujutro odo na miru obic nevolim guzve...

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh