• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
pozdrav,sad upravo došao sa sajma,upoznao neke face sa foruma a jesu pravi ,hvala grofu na malom poklonu,nadam se da če on i ekipa ostat do noći ipak nisu blizu,a ljudi šta reči ,najbolje tko može doči i vidjeti koliko love stoji na sajmu,vidi se tko ima najviše kupljenih strojeva u LJEPOJ NAŠOJ,definitivno Slavonci a slučajno i jedan kombajn clasov ode u Garešnički kraj,za cijenu ne pitati da me sunce ne sruši,polako sam kretao kući kad ispred kolona novinara a ono Jaca ,ministar gospodarstva i još neki debelokožci lokalni raširili se ali ih baš ljudi i ne doživljavaju,tako da zbilja za vidjeti ima sve osim borbenog aviona a za cijene bolje ne pitati,ako bi neki luđak dobio 7 na lotu i htio bi se baviti sa recimo ratarenjem na 100hektara da sve kupi ono srednju klasu bez zemlje minimalno treba 1 500000 -pa naviše kuniča,uf prevelika cifra:partyman::drinkers:

drmr

Član
Tu od
28 Ruj 2009
Poruka
688
I ja sa vidio naseg velikog El Diabla - Jadranku jacu Kosor. :evil:

Strojeva ko u prici,zivotinja mi se cini da ima manje. Jedan svinjogojac mi negoduje jer ih ima 30% manje nego na proslim sajmovima,ratar jedan negoduje za ovo.... i tako.

Uglavnom fino se popilo koje pivo :partyman: , popricalo i u starom golfu dvojci prziona kuci po suncu 8)

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Zahvala

Zahvaljujem svima hrabrim forumašima koji su danas ( subota ) hodoćastistili na sajam u gudovcu a ipak nisu smogli hrabrosti da se sastanu , da se vidimo , upoznamo , popijemo koju , ljepo je pisati ali za pogledati u lice treba ,,,,,,,,,,,,,,,,,, :cry:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
dobro Arno dali si več i kupio bonbončiće kod ove tete:finga::partyman:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
dobro Arno dali si več i kupio bonbončiće kod ove tete:finga::partyman:

bio si ,vidjeli smo se to je lijepo i hrabro , a osladiti smo se mogli oba bilo je i za ostale ,,,,,,,,,,,,,,, :D

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Malo sajamskog ugođaja subota

I to je to što sam ja zabilježio a ostali neka nastave ,,,,,,,,,,,,,,:? :partyman:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh