• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
A di si ti ,, jel ove godine ni bilo vremena za izlet do Gudovca ?? il je fuš bil bitniji ;)
Došel sam al su me zadržali i vi ste se več razbežali ko rakova deca. Nigde nikoga, ali ja sam kriv jer sam zakasnil.
Bil sam ovde zadržan.

Uploaded with ImageShack.us

Nego jel ima ko ovakav stroj za špricanje. Baš me zanima kak se mali zahitava po zavojima i kak to doma dopeljati ako slučajno kočnice iznenada otkažu :scratch

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Došel sam al su me zadržali i vi ste se več razbežali ko rakova deca. Nigde nikoga, ali ja sam kriv jer sam zakasnil.
Bil sam ovde zadržan.

Nego jel ima ko ovakav stroj za špricanje. Baš me zanima kak se mali zahitava po zavojima i kak to doma dopeljati ako slučajno kočnice iznenada otkažu :scratch

Kao prvo ovo kaj te je zadržalo je 100 % opravdano :gitarist: ima nas još koji bi na to pristali ( makar ne kušali slatko ) a ova prskalica ma to ti ni ništ ;) to ti je ko P18 sa prikolicom i vjeruj kud prođe onaj kombajn sa slika proći će i prskalica 8) , je fakat čudna i ja sam pomislio da su joj za sajam poskidali kotaće :roll:

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Ima Diba iz Suhopolja još veće čudo vozač mu sjedi barem 2,5 metra od zemlje.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Kao prvo ovo kaj te je zadržalo je 100 % opravdano :gitarist: ima nas još koji bi na to pristali ( makar ne kušali slatko ) a ova prskalica ma to ti ni ništ ;) to ti je ko P18 sa prikolicom i vjeruj kud prođe onaj kombajn sa slika proći će i prskalica 8) , je fakat čudna i ja sam pomislio da su joj za sajam poskidali kotaće :roll:
Ma ne da nebu prošla nego kolko sam ja skužil to skreče samo sa pomoču kočnica.
Neznam samo zakej onda nisu i volan skinuli, valjda da se rukovatelj nebi za onu stvar držal :scratch

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
ta prskalica se vrti po njuškalu več mjesecima..... neznam točno cifru....
Tam na onom papiriču, na desnim vratima, je pisalo 90 i nešto tisuča kn.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Neznam samo zakej onda nisu i volan skinuli, valjda da se rukovatelj nebi za onu stvar držal :scratch

Ako pogledaš malo bolje vidjet ćeš da ima hidraulične cilindre za skretanje na zglobu traktora i prskalice.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585

Jeee da je bil samo kotlić bi ti i skužil al su se tu poslije i fasli okrenuli aj da vidiš pobliže ,,,,,,,,,,,,,,,,,, 8)

kao hidroulićni volan na tomici :roll:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ako pogledaš malo bolje vidjet ćeš da ima hidraulične cilindre za skretanje na zglobu traktora i prskalice.
Istini za volju ove informacije kao i slike mi je dal moj balavec jer ja sam imal pune ruke posla oko onog kotla, a ako on tak i skreče zašperal bi ja njega da vidimo koliko je snage u tim cilindričima.

Ali još uvjek mi neide u glavu ono kolo upravljača :scratch

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Istini za volju ove informacije kao i slike mi je dal moj balavec jer ja sam imal pune ruke posla oko onog kotla, a ako on tak i skreče zašperal bi ja njega da vidimo koliko je snage u tim cilindričima.

Ali još uvjek mi neide u glavu ono kolo upravljača :scratch

Dok sa kotlić ladi evo još jedne slikice :axe:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Dok sa kotlić ladi evo još jedne slikice :axe:

Jel moreš i cijenu sa vrata skinuti ;)
Baš me zanima jel mali dobro snimil situaciju

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Jel moreš i cijenu sa vrata skinuti ;)
Baš me zanima jel mali dobro snimil situaciju

Evo što se vidi al nije fotić kriv već ja što sam mu smanjio na 2MP jer ako snimam veće onda mi je preveliko na komp. a ne mislim raditi plakate :gitarist:tako da me i ta rezolucija zadovoljava ;)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
baš izgleda čudno kad gledaš traktor bez prednjih kotača...:scratch

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011