ARNO
Dobro znana faca
- Tu od
- 10 Sij 2011
- Poruka
- 1,585
Nikad od tebe servisera :rolfer:
A di si ti ,, jel ove godine ni bilo vremena za izlet do Gudovca ?? il je fuš bil bitniji
Nikad od tebe servisera :rolfer:
Došel sam al su me zadržali i vi ste se več razbežali ko rakova deca. Nigde nikoga, ali ja sam kriv jer sam zakasnil.A di si ti ,, jel ove godine ni bilo vremena za izlet do Gudovca ?? il je fuš bil bitniji
Došel sam al su me zadržali i vi ste se več razbežali ko rakova deca. Nigde nikoga, ali ja sam kriv jer sam zakasnil.
Bil sam ovde zadržan.
Uploaded with ImageShack.us
Nego jel ima ko ovakav stroj za špricanje. Baš me zanima kak se mali zahitava po zavojima i kak to doma dopeljati ako slučajno kočnice iznenada otkažu :scratch
Uploaded with ImageShack.us
Ma ne da nebu prošla nego kolko sam ja skužil to skreče samo sa pomoču kočnica.Kao prvo ovo kaj te je zadržalo je 100 % opravdano :gitarist: ima nas još koji bi na to pristali ( makar ne kušali slatko ) a ova prskalica ma to ti ni ništ to ti je ko P18 sa prikolicom i vjeruj kud prođe onaj kombajn sa slika proći će i prskalica 8) , je fakat čudna i ja sam pomislio da su joj za sajam poskidali kotaće :roll:
Tam na onom papiriču, na desnim vratima, je pisalo 90 i nešto tisuča kn.ta prskalica se vrti po njuškalu več mjesecima..... neznam točno cifru....
Ma ne da nebu prošla nego kolko sam ja skužil to skreče samo sa pomoču kočnica.
Neznam samo zakej onda nisu i volan skinuli, valjda da se rukovatelj nebi za onu stvar držal :scratch
Ma ne da nebu prošla nego kolko sam ja skužil to skreče samo sa pomoču kočnica.
Neznam samo zakej onda nisu i volan skinuli, valjda da se rukovatelj nebi za onu stvar držal :scratch
Istini za volju ove informacije kao i slike mi je dal moj balavec jer ja sam imal pune ruke posla oko onog kotla, a ako on tak i skreče zašperal bi ja njega da vidimo koliko je snage u tim cilindričima.Ako pogledaš malo bolje vidjet ćeš da ima hidraulične cilindre za skretanje na zglobu traktora i prskalice.
Istini za volju ove informacije kao i slike mi je dal moj balavec jer ja sam imal pune ruke posla oko onog kotla, a ako on tak i skreče zašperal bi ja njega da vidimo koliko je snage u tim cilindričima.
Ali još uvjek mi neide u glavu ono kolo upravljača :scratch
Jel moreš i cijenu sa vrata skinuti
Izgleda da je dobro registriral, još me samo zanima kad se bu ta naprava otplatila normalnom seljaku :scratch
baš izgleda čudno kad gledaš traktor bez prednjih kotača...:scratch
Još bi čudnije izgledalo da ima prednje , a da nema zadnje ,,,,,,,,,:butthead: