• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma taj u šeširu Grof ,legenda ,na šeširu bi mu i CHUCK NORIS zavidio ,drago mi je što sam ga upoznao i još nekoliko dobrih ljudi sa ovog foruma,nadam se da su oni koji su iz daljeg dobro i sretno stigli svojim kučama:partyman::rolfer:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ma taj u šeširu Grof ,legenda ,na šeširu bi mu i CHUCK NORIS zavidio ,drago mi je što sam ga upoznao i još nekoliko dobrih ljudi sa ovog foruma,nadam se da su oni koji su iz daljeg dobro i sretno stigli svojim kučama:partyman::rolfer:

sad ima i novi vic na tu temu.Zašto Chuck Noris nije bio na sajmu?
Zato što je u Grofa veći šešir.

wwuki5

Član
Tu od
6 Velj 2010
Poruka
488
Uploaded with ImageShack.us

Ma ovaj što drži fotoaparat mi je poznat da nije s kakve tjeralice ili sam ga vidio nnegdje drugdje:rolfer::rolfer:
Stigli smo ali jedva , pozdrav Ivanu Grofu i Ajkuli a i ostalima :partyman: koje nismo stigli upoznati, jer se nismo mogli malo duže zadržati .... :madmana:

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
obisli danas sajam i mogu reci da mi je sunce ubilo pocetnu volju za obilazenjem i detaljni pregledavanjem svega. prije se u jaknama islo na jesenski sajam.
s obzirom da smo jedva nasli mjesto za sjest, odmorit i popiti nesto ne mogu reci da je bilo malo ljudi.
sliku imam samo jednu i mislim da ju netreba previse komentirati:

11092011414kopiraj.jpg

slikano na jednom od nh-ovih traktora u pola 3. a takvih prizora je bilo jos jako puno po gumama, utezima i ostalim dijelovima traktora koji su prakticni za odlaganje smeca. mogu misliti kako ce to sve do navecer izgledati. zalosno..

To je odraz kulture našeg naroda.................:mad::mad::mad:,nije ni čudo da nas svugdje gledaju pod određenim kutem.........:evil:

puki22

Član
Tu od
27 Ruj 2007
Poruka
890
Ajde vi koji idete danas bacite oko i provjerite jel su servisirali ovoga.

Hmmm potom kaj piše na utegima moral bi savo to komentirati.
Svake godine se rusi proslave na sajmu :roll:
Možda neka mala čučila i piškila ispod rusa 8)

maiky

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2007
Poruka
1,584
i ja sam bio u subotu relativno na brzaka jer se mojoj "težoj" polovici nije dalo lunjati "bezveze" (njezine rijeci) po jebeno jakom suncu istina skoro sve isti izlagaci pogledao nesto sto me zanima (silosi mješaone hrane i hranilice za svinje ) hm... tako tako... mozda dogovorim kupnju jedne male mijesaone (čalopek) monofazne jer nemam trofaznu struju a ovo drugu cemo ili sami napraviti ili kupiti rabljeno...
pogledao neke traktore ali hm.... ili loša kvaliteta ili se trezi 30-tak pa na vise T.eura
sorry decki ali nisam se uopce zaustavljao na štandu Prime... :-(

daniel2356

Član
Tu od
14 Svi 2009
Poruka
550
ja sam isto proletio po sajmu nabrzaka, obavio oko silosa što sam trebao, i bjež doma u žetvu suncokreta, inače bi ostao....

karabaja

Aktivni član
Tu od
23 Velj 2011
Poruka
1,316
Ajde vi koji idete danas bacite oko i provjerite jel su servisirali ovoga.

he he he, stvarno bih bilo pravo čudo da su ti traktori "ispravni" , sijetite se slika od proljetnog sajma također isti proizvođać (prozori vezani žicom-hrđavom, precvikani kablovi koji idu iz motora u kabinu....) slike je postavio poštovani kolega puki 22:partyman:

zeko2511

Član
Tu od
20 Ruj 2010
Poruka
144
Nego jel ima ko ovakav stroj za špricanje. Baš me zanima kak se mali zahitava po zavojima i kak to doma dopeljati ako slučajno kočnice iznenada otkažu :scratch

baš sam gledal to sranje....ima otraga na prihvati neki mali hidraulični cilindar...vjerojatno ga to skreće...al nisam 100% siguran

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ako znaš tržiti i još dobiti novce,imaš zemlje i više nego dovoljno i ako si politički podoban onda nije problem kupiti takav stroj,ima jedan komentar na 24 sata ,da se od 200hektara to kupi samo tako,pa vi veči ratari to potvrdite ili ne ,ja sam bio u banci prošli tjedan da pitam za kredit za kupnju manjeg traktora oko 26000eura na 10 godina,pošto imam jedan mali još 2 godine ali koji je pokriven čak jamcem,da vidim dali može traktor na lizing,a ne da dam hipoteku na kuču onda može,e neče ići ovaj put baš ne bude po njihovom ,uzeču nekakvog polovnog sa jeftinim održavanjem i 10 godina bude služio,dali itko zna koja banka u našoj državi ima najpovoljnije uvjete za kupnju traktora?sad mi je kasno da idem u politiku ,ako se nisam zajebo do sad nevrijedi ni u buduče:vragek:

dotty

Član
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
96
bilo je i nezgoda :(

Od svih ljudi na sajmu baš se meni dogodi da me ugrize kobila!!! Ali nije ona jadna kriva, bila je nedjelja popone i već su sve životinje bile lagano živčane, a ja nisam pazila :)

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Od svih ljudi na sajmu baš se meni dogodi da me ugrize kobila!!! Ali nije ona jadna kriva, bila je nedjelja popone i već su sve životinje bile lagano živčane, a ja nisam pazila :)

Valjda joj ništa nije bilo ( kobili ) :D , ma šalim se ...... nadam se da se neljutiš :rolleyess:
Pa dali te je jako ugrizla .... :confused: kako je sve to završilo.....:confused:

dotty

Član
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
96
Valjda joj ništa nije bilo ( kobili ) :D , ma šalim se ...... nadam se da se neljutiš :rolleyess:
Pa dali te je jako ugrizla .... :confused: kako je sve to završilo.....:confused:

Ma nije ništa strašno, bile su dvije kobile u boksevima jedna do druge i ja i moja šestogodišnja kćer smo ih malo mazile po "nosićima". Jedna je kobila spustila glavu po sijeno i dok sam ja dijete odmicala u stranu okrenula sam toj kobili leđa. Kobila iz susjednog boksa je zanjištala, ova se valjda prepala i kako je digla glavu moja leđa su joj bila baš na pravom mjestu. Nije mi pustila krv jer su leđa srećom ravna pa me nije mogla primiti, ali je ostala poveća modrica i otisak zuba. Sva sreća da je tako prošlo da nije dohvatila dijete. A što drugo možete i očekivati od konja koje tri dana maltretiraju stotine ljudi na sajmu.

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh