• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
ma konj je navikao na nas bedake ,nego se je on izmorio od onoljke vručine ,ja se nesječam da je ikoji sajam bilo ovako pakleno i vruče ,u večini padala kiša,mogli su oni izlagači koji su prodavali ventilatore za štale nekoliko montirati po štalama pa bi se vidjela njihova efikasnost a oni puhali u prazno:partyman:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Ma nije ništa strašno, bile su dvije kobile u boksevima jedna do druge i ja i moja šestogodišnja kćer smo ih malo mazile po "nosićima". Jedna je kobila spustila glavu po sijeno i dok sam ja dijete odmicala u stranu okrenula sam toj kobili leđa. Kobila iz susjednog boksa je zanjištala, ova se valjda prepala i kako je digla glavu moja leđa su joj bila baš na pravom mjestu. Nije mi pustila krv jer su leđa srećom ravna pa me nije mogla primiti, ali je ostala poveća modrica i otisak zuba. Sva sreća da je tako prošlo da nije dohvatila dijete. A što drugo možete i očekivati od konja koje tri dana maltretiraju stotine ljudi na sajmu.

Pozdrav i žao mi je što ti se dogodilo ,,,, glavno da je sve donekle dobro prošlo i da Te nije više ozljedila a o djetetu da i ne govorimo , moje mišljenje je da nisi ništa kriva što ti se dogodilo već su krivi sajamski redari i vlasnici životinja koje se izlažu . Jaca je bila i nije bilo nikakvih problema a razlog čuvali su je a i životinje od nje , dobar primjer je kada ju je skoro napao pas ali su ga odmah odvoili a za nas male ljude koji dođemo niko ne upozorava da se nekoj životinji ne prilazi da baš nije povjerljiva a mi svi mislimo da su miroljubive i da jedva čekaju da ih malo pomazimo . Moramo se sami ćuvati i nadam se da nisi izgubila volju od dolaska na sljedeći Bjelovarsko - Gudovaćki ( jer si bila u nekoj nedoumici koji je ) sajam na proljeće !

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
Razilazak sajma

Evo koja slićica završnice sajmovanja to jes povratka malih divova HITNER

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Pozdrav Arno! Jel se koji pokvario na povratku natrag...:rolfer::rolfer::rolfer:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
21yes nemoj coprat , to su strojevi koji se ne kvare pa makar i šetali od izložbe do izložbe :partyman:

a za PRIME o povratku neznam jer nisam baš čekao na cesti , mora se raditi a ono što usput uleti ,,,,,,,,,,,,,,,,,, što se tiće PRIME i prodaje volio bih da su ih sve prodali i još mnogo više svi bi bili sretniji a što se tiće prodaje na sajmu ,,,,,,,,,,,,,, znaš i sam dođu strojevi koji su unapred prodani ali sa rokom isporuke nakon sajma , proizvođač odma baci tablu PRODANO a raja misli da je to istrženo na sajmu kao zelje :D :mad: :mad:

B

BAGERISTA

Guest
Od svih ljudi na sajmu baš se meni dogodi da me ugrize kobila!!! Ali nije ona jadna kriva, bila je nedjelja popone i već su sve životinje bile lagano živčane, a ja nisam pazila :)

To se kaže,,bit u krivo vrime na krivem mistu........:(
Nadam se da nije jako ostavila trag..

Koko

Član
Tu od
12 Sij 2010
Poruka
418
I ja bio jučer na sajmu, nisam bio dugo jer sam bio s obitelji. Organizacija prometa katastrofa, dosta praznih mjesta, a oni šalju u p.m. po onom prašnjavom putu u polje, kasnije zatvorili cestu, pa smo se vraćali kroz Bjelovar. Na ulazu kod kupnje ulaznica, jedna baba šalje drugoj, druga trećoj i tako do četvrte, a sve u krugu 2 m. Cijena karte 30 kn, mislim da je možda malo previše, ali OK. Odmah mi je bilo lakše kad sam vidio hrpetinu strojeva, traktorčića, sline do poda:partyman:Fendt majka, fino bi mi došao da si poravnam Zagorje. Lijepa brza cesta od Sv. Helene, a i ostatak ceste prema BJ je super, također bjelovarski kraj je jako lijep, šume i čestice s vrlo malim nagibima, super za obrađivati. Putem vidjeli dosta strojeva, 3 Fendta 600 i nešto Turbomatik i tak :partyman:Vidi se da suša svugdje hara:(

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
http://imageshack.us/photo/my-images/11/picture060atg.jpg/

jel zna neko možda koje je snage ovaj traktor i koja bi mu cijena bila,barem okvirno.pitam iz usluge jer kolega sa kojim sam mislio doći na sajam eli da kupi a bio je spriječen preko vikenda zbog obaveza.

ukratko rečeno,on želi sebi kupiti duplak traktor,snage oko 100 ks,za budžet ga nisam pitao ali i to ću saznati.

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
To bi bio IRON od 100-130ks ,nisam siguran ali 75%da je,možda je neko od posjetitelja vidio bolje:partyman:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Eto malo da se i ja pohvalim,bit će možda još i ovaj mjesec prinove u dvorištu iz Gudovca nova rotodrljača Vogel&Noot 2,5m sa packer valjkom i Vogel&Noot l950 3 brazde plug ravnjak.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Ljepo vama ide ta poljoprivreda ( i još se žalite), ja si nisam priuštil ni čevape zgudovca .

Posljednje uređivanje od moderatora:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh