• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

salyn

Aktivni član
Tu od
25 Lip 2011
Poruka
348
Eto malo da se i ja pohvalim,bit će možda još i ovaj mjesec prinove u dvorištu iz Gudovca nova rotodrljača Vogel&Noot 2,5m sa packer valjkom i Vogel&Noot l950 3 brazde plug ravnjak.

ooo.......cestitke na kupnji nek te dugo sluze......kad to stigne stavi koju sliku... :supz:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
sve ok i neka puno godina služe bez loma i kvara:axe::axe:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Ljepo vama ide ta poljoprivreda ( i još se žalite), ja si nisam priuštil ni čevape zguovca .
Je, pa ove godine su se čevapi na zelenom štandu delili, a ti si izgleda opet na crvenom bil (kak i ja) :mrgreen:

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
Kako mi se čini jedino je žuti poslikao strojeve na sajmu nitko više ne satavlja slike valjda nitko nije imao sa čim da slika.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
A čemu? Sve je, više-manje, već viđeno. Bilo je par novosti na MF štandu, malo na Zetorovom štandu, a ostalo k'o u proljeće.

E da, zs SDF fanove: ponuđeni modeli (Dorado, R2, XA, 400), su degradirani u odnosu na prije prodavane modele :(

hellboy152

Član
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
304
Eto malo da se i ja pohvalim,bit će možda još i ovaj mjesec prinove u dvorištu iz Gudovca nova rotodrljača Vogel&Noot 2,5m sa packer valjkom i Vogel&Noot l950 3 brazde plug ravnjak.

Kolika je cijena drljače?

dotty

Član
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
96
Pozdrav i žao mi je što ti se dogodilo ,,,, glavno da je sve donekle dobro prošlo i da Te nije više ozljedila a o djetetu da i ne govorimo , moje mišljenje je da nisi ništa kriva što ti se dogodilo već su krivi sajamski redari i vlasnici životinja koje se izlažu . Jaca je bila i nije bilo nikakvih problema a razlog čuvali su je a i životinje od nje , dobar primjer je kada ju je skoro napao pas ali su ga odmah odvoili a za nas male ljude koji dođemo niko ne upozorava da se nekoj životinji ne prilazi da baš nije povjerljiva a mi svi mislimo da su miroljubive i da jedva čekaju da ih malo pomazimo . Moramo se sami ćuvati i nadam se da nisi izgubila volju od dolaska na sljedeći Bjelovarsko - Gudovaćki ( jer si bila u nekoj nedoumici koji je ) sajam na proljeće !

Nisam izgubila volju niti za sajam, a niti za ideju da si kupim konja samo možda bi bilo pametno da se za slijedeći sajam malo bolje organiziraju putokazi (skoro sam u Đurđevcu završila):lol:

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151
A čemu? Sve je, više-manje, već viđeno. Bilo je par novosti na MF štandu, malo na Zetorovom štandu, a ostalo k'o u proljeće.

E da, zs SDF fanove: ponuđeni modeli (Dorado, R2, XA, 400), su degradirani u odnosu na prije prodavane modele :(

Po tome onda više i nisu potrebni sajmovi sve viđeno šta se više ima izlagat do neke novine.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Po tome onda više i nisu potrebni sajmovi sve viđeno šta se više ima izlagat do neke novine.
Pa otprilike imaš praf. Vidi samo Zagrebački velesajam (na kaj je sveden).
Svrha sajmova i je prezentacija noviteta. Ako toga nema, sajam odumire. Istina, ovaj sajam se posjećuje iz navike :) Naravno, susreti ljudi su još važnija svrha. Nažalost, u subotu popodne nisam videl niti jednoga (meni poznatog) forumaša.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,789
Naravno, susreti ljudi su još važnija svrha. Nažalost, u subotu popodne nisam videl niti jednoga (meni poznatog) forumaša.
I ja sam se isto skrival da me koji ne prepozna :lol:

zbalija

Dobro znana faca
Tu od
21 Stu 2008
Poruka
2,294
Evo i od mene malo što sam sliko,
ustavri nešto novoga nije baš ni bilo.
AC i sl. proizvođača opće nije bilo:

19041314.jpg

19041318.jpg

19041326.jpg

19041328.jpg

19041333.jpg

19041342.jpg

19041366.jpg

19041376.jpg

19041378.jpg

joekiki

Dobro znana faca
Tu od
21 Lis 2008
Poruka
1,318
I ja sam se isto skrival da me koji ne prepozna :lol:

nisi jedini...
bio sam sam i ja, puzio cjeli dan, zavlačio ispod hauba traktora...sa ciljom da vidim kako koji forumaš izgleda, i gde se okupljaju...:lol::lol::lol:
sve sam vas video...

Extra doživljaj...moraću i sledeće godine puzati, zbog novih forumaša...:lol:

pozzz joe!

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
e moji forumaši ,imate vremena do prolječa da izgladite razne nesporazume i tenzije između pojedinaca i onda da pokažete dal ste ljudi ili nešto drugo,pa tko može doči do Gudovca da se javno pokaže ,pa nebudemo živjeli 100godina,jer bilo bi ljepo u ovo sjebano i tmurno vrijeme da se na jednom mjestu nađe što više dobrih ljudi,jer svako od nas ima drukčiju životnu priču ali opet nas veže ta zemlja,krave,vinogradi,šuma,mehanikai sto drugih malih stvari koje život znače:axe:

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh