• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sajam gudovac 2011.godine

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

siki

Aktivni član
Tu od
6 Lip 2010
Poruka
2,151

Žuti pravi si kao i slike koje si postavio nemam ništa protiv velikih strojeva ali oni su meni i drugim povrćarima nepotrebni a ovi mali su zakon.
Reci mi kakav je ovo stroj i dali si dobro pregledao one male traktore kubota i Yanmara.

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Žuti pravi si kao i slike koje si postavio nemam ništa protiv velikih strojeva ali oni su meni i drugim povrćarima nepotrebni a ovi mali su zakon.
Reci mi kakav je ovo stroj i dali si dobro pregledao one male traktore kubota.

To ti je kosilica na daljinsko upravljanje . Takvu istu su kupili kod nas u komunalcu za košenje na jako velikim strminama . Vidio sam kako radi ... kao autić na dalljinsko upravljanje . E sad koliko je učinkovitost , neznam , ali znam da ju je komunalac platio 200 000 kn :scratch:scratch:scratch

Kubata su ti vrhunski strojevi , ovi mali su ti kao i yanmari .... e sad neznam šta te konkretno zanima

B

BAGERISTA

Guest
Ne da su mrcine na sajmu,,,nego traktorčine,,,,,,.:supz:
čekamo slike od priključaka......i ostalog..;);)

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Ponuda strojeva na ovogodišnjem sajmu je bila stvarno zadovoljavajuća , od onih najvećih i najmoćnijih strojeva , do onih malih , ali isto tako na svoj način moćni . Jedino mislim da je posjećenost bila nešto slabija , s obzirom na prijašnje godine . E sada ako se uzme u obzir da je cijeli dan pržilo sunce , pa besparica , i svi ostali problemi , možda i nije moglo biti bolje . Naravno to je moje mišljenje .
Kako je bilo i dogovoreno bilo je i druženja ,...... upoznavanja , a popilo se i koje piće:partyman:
Evo pozdravio bih ovim putem sve forumaše sa kojima sam se susreo na sajmu , i koje sam upoznao ..... Arno , Arijan , Wuki , Zbalija , Ajkula , Grof ... , nadam se da nisam nekoga zaboravio .:scratch

Eeee.... , a pozdravio bih i sve one koji su bili na sajmu , a nisu se htijeli javiti , a obilazili su oko priminog štanda i snimali su tko se sve druži sa kim , i koliko se forumaša skupilo .
Još uvijek stojim iza one svoje , lako je pametariti i pisati gluposti po forumu , kada se treba sresti sa čovjekom oči u oči onda se vidi tko je kakav .

Ali normalno svatko odlučuje o svojim postupcima , pozdrav još jednom svima ,:partyman::partyman: i ako Bog da vidimo se dogodine

Uploaded with ImageShack.us

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
obisli danas sajam i mogu reci da mi je sunce ubilo pocetnu volju za obilazenjem i detaljni pregledavanjem svega. prije se u jaknama islo na jesenski sajam.
s obzirom da smo jedva nasli mjesto za sjest, odmorit i popiti nesto ne mogu reci da je bilo malo ljudi.
sliku imam samo jednu i mislim da ju netreba previse komentirati:

11092011414kopiraj.jpg

slikano na jednom od nh-ovih traktora u pola 3. a takvih prizora je bilo jos jako puno po gumama, utezima i ostalim dijelovima traktora koji su prakticni za odlaganje smeca. mogu misliti kako ce to sve do navecer izgledati. zalosno..

H

Hrvach

Guest
Danas smo buraz i ja bili na sajmu. Dojmovi su predobri, jedino kaj je cijena ulaznice malo previsoka,a to su potvrdili i izlagači. Našlo se stvarno svega i svačega i svatko je imao nekaj za sebe. Buraza je više interesirala mehanizacija,a ja sam bio više u paviljonima i prostorima s životinjama. Popusti i cijene su bili OK i mislim da su bili prihvatljivi za današnje vrijeme. Pošto nikog od forumaša ne poznam ne mogu reč koga sam vidio,a koga ne. Mislim da sam vidio ovog gospodina u kaubojskom šeširu na jednom štandu jel mi se čini jako poznat ovako sa slike.

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
obisli danas sajam i mogu reci da mi je sunce ubilo pocetnu volju za obilazenjem i detaljni pregledavanjem svega. prije se u jaknama islo na jesenski sajam.
s obzirom da smo jedva nasli mjesto za sjest, odmorit i popiti nesto ne mogu reci da je bilo malo ljudi.
sliku imam samo jednu i mislim da ju netreba previse komentirati:

11092011414kopiraj.jpg

slikano na jednom od nh-ovih traktora u pola 3. a takvih prizora je bilo jos jako puno po gumama, utezima i ostalim dijelovima traktora koji su prakticni za odlaganje smeca. mogu misliti kako ce to sve do navecer izgledati. zalosno..
Je je , :roll: svega osim prezervativa :rolfer: ako je i ko koga naguzio :D moglo bi biti svašta ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :finga:

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
bio sam u subotu na sajmu i nisam više fasciniran sa tim strojevima jer su večinom uvjek isti izlagači i isti strojevi jedino se pojavi pokoji mega konbanj ili traktor da te malo očara idem svake godine u prolječe i jesen jesenski sajam mi je puno bolji zbog izlaganja životinja,šta se tiče štanda Prime bio sam oko deset sati htio sam da upoznam nekog iz foruma ali nisam vidio nikog da se mota onuda puno čak sam pitao ljude imaju li veze sa forumom odgovor je bio ne mislio sam navratiti kasnije ali me zadržala muzika u štandu i hladni pan tak da sam se jedva poslje oprostil od šatora sa muzikom uz laganu šetnju do auta pozdrav svima a ne samo njima ,e da bio sam u blizini naše premijerke koja če nas izvuči iz ove jadne bjede :mad:svaka joj čast i slava.....:partyman::partyman:

ARNO

Dobro znana faca
Tu od
10 Sij 2011
Poruka
1,585
bio sam u subotu na sajmu i nisam više fasciniran sa tim strojevima jer su večinom uvjek isti izlagači i isti strojevi jedino se pojavi pokoji mega konbanj ili traktor da te malo očara idem svake godine u prolječe i jesen jesenski sajam mi je puno bolji zbog izlaganja životinja,šta se tiče štanda Prime bio sam oko deset sati htio sam da upoznam nekog iz foruma ali nisam vidio nikog da se mota onuda puno čak sam pitao ljude imaju li veze sa forumom odgovor je bio ne mislio sam navratiti kasnije ali me zadržala muzika u štandu i hladni pan tak da sam se jedva poslje oprostil od šatora sa muzikom uz laganu šetnju do auta pozdrav svima a ne samo njima ,e da bio sam u blizini naše premijerke koja če nas izvuči iz ove jadne bjede :mad:svaka joj čast i slava.....:partyman::partyman:

Lijepo od tebe što si nas potražio ali puno prerano , ja sam u to vrijame bio još kod kuće i nešto farbao ALI od 12 sati do 15 :partyman: :finga: :gitarist: nas se povremeno moglo zateći osim kada smo i sami sjeli kod pevaljke na horizontu i i mješavine žuje i sokića , žao mi je što se nismo našli ali zato na proljetnom manje oko pevaljki a više prigleda na sat

Posljednje uređivanje:
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

Najnoviji postovi

Na vrh