Koliko je meni poznato da je jedan covjek ovaj puta na sajmu preozeo svoj 8. i 9. FENDT traktor...
Za njega se nista ne bojte... Takvi sa 9 FENDT-ova ne idu u prosvjede.
Koncentriraj se na sadrzaj ne na formu onoga sto sam napisao.Ne znam koliko si ti bio na zg.velesajmu no malo pretrazi pa ces vidjeti da ovo "ni do pola" sto se tice mehanizacije ne stoji...Što se tiće traktora i polj. mašina Zg. velesajam nije bio ni u pola , a da je Gudovaćki sajam odavno MEĐUNARODNI to se odavna zna , kako bi bilo ljepo da nije,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, da se sve ovo proizvelo u ljepoj našoj a što se tiće zamazanog traktora i to je ok , traktor nije novi i zašto bi bio sa novim gumama pa treba ga vidjeti kako izgleda u radu i to je ok a vjerojatno su mnogi i prvi put vidjeli blato i shvatili bar malo seljački rad . Poanta i danas ga se sjećaju a prošlogodišnju grdosiju od gusjeničara sa Gud. sajma niko nije ni spomenuo!!!!!!!!!!!!!!!
baš sam popio kavu i pogledao u soc pa malo bacao grah i tako došao do zaključka da sad ponosni vlasnik najvećeg traktora na sajmu bude za cca2g s njim stajao negdje na cesti i zajeba.o o cijeni nafte, poticaji, kapitalna ulaganja...
za te novce mogo kupiti 10 hurlimanna od 100ks svaki i sigurno bih ga bolje služili nego ovaj jedan!!!
kad imaš takav traktor treba ti barem još milion kuna za adekvatne priključke a sve to ti se neće nikad isplatiti osim ako s njim ne ore cijelu slavoniju onda griješim
koliko košta taj plug? te svi priključci zajedno za taj traktor
mislim da je zadnja guma za taj traktor cca 30000kn-informacija iz prve ruke, mislim da kardan za malčer za takav traktor košta cca 18-20 soma kuna-i to znam, također znam da taj kardan ima lamelu koju u hrvatskoj nitko od ovlaštenih servisa ne zna ili se ne ufa rastaviti, svaka čast na mehanizaciji
pa nedam za plug 86 milja, pa taman volovima oro!
a ja za svoj plug dao 140.000 kuna.
OLT 4 brazde prekretač
a ja za svoj plug dao 140.000 kuna.
OLT 4 brazde prekretač
samo se vi falite sad kad dojdu popisivaci lipo sa njim nafalite pa ce coban vidit da vi imate i viska novac pa vam netrebaju poticaji.a ja za svoj plug dao 140.000 kuna.
OLT 4 brazde prekretač
Čovječe za te pare ja za papriku kupim cjeli traktor. Zvonimirovac jeli to po starom Obilićevo.
a što se tiče pluga, imam jaki traktor i dosta tešku zemlju pa mora biti i plug kvalitetan, sa jakom gredom i okretnicom, pa znači i velikom cijenom. plug sam ima 1600 kg.