A
alfa same
Guest
ja planiram da kupim same ariette sa perkins motor 105ks naso sam ga kod jednog covjeka nego dal ima neko ovakav traktor
ja imam zračno hlađeni
i presretan sam kaj ga imam kaj nemoram kilera prati
inače šanana ja isto imam takav problem meni isto semering curi al ne jako dok je pod prvom vučom onda al sad ne
e a kakvo ulje si del v prvu vuču
U knjizi piše da u sve prijenosnike ide isto ulje Akros Multi... (dakle, Transhidrol). Neznam kaj kočnice vele na obični Hipenol :scratchUbočne reduktore i prednji most ide HIPENOL, misli mda je oznaka GL 90, uglavnom ide Hipenol 90...1, 7 l u svaki reduktor, a jedno 6 l u most
Znam, rekel si to već prije. Samo, čudo mi je da je majstor pametniji od tvornice.Neznam ZJ, kad nam je bio serviser iz ORO-intenacional-a na glavnom servisu, u mjenjač i hidrauliku smo kupili transhidrol, a hipenol samo u prednji most i reduktore, ak je tak njihov čovjek rekel da se kupi i stavil unutra, onda je valjda dobro....samo toliko!
Ima: šarag je sa zadnje strane glavčine, negdje oko polovice visine. Kroz njega se i toči.a ima kakva mjerica do kud se toči
i onda natočim dotud dok mi nebu van išlo
...
tak ja imam v svojemu a nrznam zakaj služi i on ima i nkj mi je govoril da onda bolje skrene ak tu ručicu povlečem