Vjerujem da onaj ko nekad kupi taj traktor od @ZJ bude moral biti spreman platiti malo više ali bu kupil dobar, neiskorišten, sačuvan i održavan traktor.Ide,ide samo da piše po forumu, tak ide..
Isto tak bu moral biti spreman to platiti više.
Do nema dugo baš i nisam tak razmišljal ali prije par mjeseci stari je odlučil da više vozil nebu i da nek s autom radim kaj hoču. Meni on ne treba jer na dvoru imam više registriranih nego članova kučanstva pa sam bil na vagi da bi ga i prodal. To je čul jedan prijatelj pa se ponadal da bi ja to njemu dal u bescjenje jer je rega bila na izdisaju, auto star, meni ne treba.....
Onda sam si ja malo progruntal i došel do zaključka da kad skinem akumulator star par mjeseci, napravim carski rez i prodam ga u staro gvožđe dobil sam isto.
U biti ja sam njemu poklonil nekaj kaj je moj stari čuval i ja pral i održaval godinama.....
Znam da nije isto uspoređivati traktor ili auto, ali isto tak znam da kupiš izraubani kramp za malo novaca koji je možda i popravljen pa za prvu ruku nebu neznam kaj trebalo delati na njemu, a onda kad treba popravljati više nemaš kaj popravljati jer su se i kučišta poderala od silnog popravljanja.
A ako kupiš kramp koji je prisložen i kad ga rastaviš pa uložiš 2, 3, 5, 10 soma eura i opet nemaš ništ.....
E da, i da završim tu priču s tim autičem.
Plan je bil otpeljati ga u šumu i ubiti Boga u njemu i otpeljati ga u smeče, ali. Znam da moj stari to nebi preživel pa sam autič registriral, neko se bu s njim vozil.
Dok je starog nek je on na dvoru.
Baš neki dan točim vodu za brisače u ostale krampe i gledam. Ja sam od starog dobil garažiran auto sa 120 hiljada, pun rezervar benzina, puna posuda za brisače.... to ni novo tak ne isporučuju.
Evo jedna slika motornog prostora tog starca.