josix
Aktivni član
- Tu od
- 8 Stu 2010
- Poruka
- 1,167
svako malo me pitaju šta se opet slavi,pa sam im počeo govoriti kako pilićima i mačićima slavimo rođendan :mrgreen:
:rolfer: :rolfer: rayer:
tako treba!!
svako malo me pitaju šta se opet slavi,pa sam im počeo govoriti kako pilićima i mačićima slavimo rođendan :mrgreen:
Šta se desilo,,,,,,,,,,,,,,,,,,,totalno se razočara,,,ili:?:
Nek ti ostaneš s nama,,,,,,,,i bolje je,,,,,,ča biš sad biježa od nas..:lol:
ostajem tu.ali ......sudbonosna odluka povezana sa mnogo drugih okolnosti...
od 08.02.2009 sam sa vama.od iduće godine,prestajem se baviti sa poljoprivredom.ali ću i dalje ostati sa vama.
da,čudni su putevi gospodnji.....:scratch
sve.!!sve prekidas ili samo smanjujes na nesto sitno za tvoje potrebe?!
uplatil si listić konačno i dobio na lottu?!?!
Ah, dobri stari marketinški trikovi..
Hipotetski, ali princip je istinit:
Kilogram Ledo smrznutih krumpirića stoji 25kn. Ipak je to Ledo, kvaliteta, posebna škrinja, itd. Škrinja do nje, kilogram istog proizvoda robne marke trgovačkog centra stoji 15 kn. Za taj i taj trgovački centar proizvodi i pakira: LEDO.:rolleyess::mrgreen:
Inače mi je želja provesti se unskim smjerom na svojem prdekalu..
Lijepi pozdrav!
dao si mi dobru ideju za pješčanik....
da li si stavio dolje najlon.....a ova stopala su sigurno od siporeksa..
K-plus pivu proizvodi Istarska pivovara, tako da ne može biti u stvari Žuja, osim ako se nešto nije promjenilo, moram provjeriti... :scratchnakon toga sam radio kao degustator.i zaključio da je K plus pivo,u stvari Žuja:ko mi sad kaže da to zna već,onda mi duguje gajbu piva:
A za LEDO proizvodi xyz Belgija :mrgreen:Hipotetski, ali princip je istinit:
Kilogram Ledo smrznutih krumpirića stoji 25kn. Ipak je to Ledo, kvaliteta, posebna škrinja, itd. Škrinja do nje, kilogram istog proizvoda robne marke trgovačkog centra stoji 15 kn. Za taj i taj trgovački centar proizvodi i pakira: LEDO.:rolleyess::mrgreen:
Trebao si staviti geotekstil, za odvajanje pijeska od zemlje. Jesi sam radio kalup za stope?nema dole najlona jer želim da kiša prođe kroz pjesak..a stope su od betona.
K-plus pivu proizvodi Istarska pivovara, tako da ne može biti u stvari Žuja, osim ako se nešto nije promjenilo, moram provjeriti... :scratch
A za LEDO proizvodi xyz Belgija :mrgreen:
Trebao si staviti geotekstil, za odvajanje pijeska od zemlje. Jesi sam radio kalup za stope?