Je*i ga, druga država - druga pravila :blackeye
drug ovo za K-plus ti garantujem ja sa svim svojim čulima.K-plus je Žuja.1000%
K-plus ti je made in Bosnia,a flaširane se isto proizvde u BiH,tojest u Hercegovini.Grude se zove mjesto.Žuja je isto made in BiH.a piše Zagrebačka pivovara.Mene što se tiče neka je prave i u Tunguziji,dok je dobra tu je,kad nebude dobra leti van sa trpeze ko naš domaći Preminger.:weedman:
Lani na moru sjedim sa njemcima, austrijancima i jednim starim švicarcem, kojeg nitko nije razumio što priča. Pita ga konobarica, šta će pit'? -Pivu. -Kakvu?, Žuju, Karlovačku, Pan?.... -Pivu, veli on, piva je piva...:drinkers:
Je...bes zuju ili ti K-plus ak nema rostilja :lol:artyman:
ehhh to nisam slikao,roštil je pao u podne a tad nepijem pivu tako da nisam slikao:lol:
Nisam neki pivopija ali se nemogu složit stobom da švicarci nemaju dobre pive . Meni je njihov feldšlosen jako dobar .
Sve te "pivske " zemlje imaju puno malih pivovara i nama nepoznatih ali jako dobrih .
Meni crna talijanska,,,(ubi me sad na pamet,ako se siječam imena),,,,,,ima poseban gušt,,,i nešto šta sam proba,,,,,u bireriji,,,,di stvarno ima jako puno vrsti,,,,,,.....
Neznam koliko ima,,,,,,ali je jako dobar....
A pija sam i onog,,,ča je gust ko ulje...isto odlična piva,......
Inače u pivnici,,,je bilo sam nemoreš nabrojat vrste,,,koliko ih ima:rolleyess::rolleyess:
Zar vi uopće vidite pivu ovdje ???????:supris: