M
maho
Guest
zemljak dal imate vi kakav servo volan za tv826E vidi zemljaka rayer:
edit:
mislim da je to ovaj lik..iz krapine
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/tomo-vinkovic-hidraulicni-volan-oglas-2266867
zemljak dal imate vi kakav servo volan za tv826E vidi zemljaka rayer:
edit:
mislim da je to ovaj lik..iz krapine
http://www.njuskalo.hr/dijelovi-traktore/tomo-vinkovic-hidraulicni-volan-oglas-2266867
nažalost nemamzemljak dal imate vi kakav servo volan za tv826
servo volan od mercedesa na TV a slika ispod reverzor jer ne odgovara izlaz spone .
Samo ne znam zašto je okrenu stvar i riješe jedan bezvezni problem
ta mala pumpa se ugradi između kola upravljača i glave volana jer ako toga nema kad okreneš volan desno ide ljevo i obrnuto.Koliko sam ja shvatio , prva slika motor , i volan sa pumpom mercedesa , a vidi se komadić mulde sa amortizerom , druga slika , nevezano za prvu neka mala uljna pumpa iznad dvobraznog pluga ??? ali ne mercedesova , nemogu povezati:evil:
ta mala pumpa se ugradi između kola upravljača i glave volana jer ako toga nema kad okreneš volan desno ide ljevo i obrnuto.
Ta pumpa nije u svojstvu pumpe nego jednostavnog zupčaničkog prijenosa .
A moglo bi i bez toga da se volan okrene izvodom u desno i dovari uporište spone na desnoj strani .
To nitko neće raditi jer kao nije više orginal pa kad prodaješ šverceri skidaju cijenu .
Ebem ja takvog vlasnika koji u 30 godina prodeje traktor u "orginalnom stanju "
ili jednostavno nasarafi ploca sa rupom za krajnicu
samo sto desno ima izbocina na prednjem dijelu koja bi malo smetala
a ja onog koji hoce da kupi traktor u originalnom stanju star toliko
DANOTE ajd malo pojasni misao a i slike
zemljak dal imate vi kakav servo volan za tv826
A moglo bi i bez toga da se volan okrene izvodom u desno i dovari uporište spone na desnoj strani .
u "
Jel se može registrirati traktor sa van serijskom izvedbom servoupravljača??
Zdravo kolega de mi nesto objasni posto si vec ugradio taj volan da malo pojasnis koliko krugova vrtis da dodes sa tacke A u tacku B jel 4 kruga dva do sredine!i ako mozes pojasnit kolika je remenica za pumpu hvala unaprjedPošto je na mom Tomi trebalo urediti sredinu našao sam tokara u okolici Krapine koji mi je to uredio i pitao me jesam li zainteresiran za servo volan za traktor ja sam naravno rekao da jesam i ovih dana sam to uspio realizirati.Na traktor je pripasana glava i pumpa volana od Mercedesa linije 123.
fršti yebačina ko bostan :lol:
prije ces izbusit rupe i urezat navoj nego zavarit nosac za krajnicu
kad vec toliko cjepidlacite sto ne trazite glavu volana s odgovarajucim smjerom
@21yes ovo je slika negdje s foruma, nemam pojma ciji je traktor, ja se jos nisam zauzeo montirat volan na svoj traktor......nekad zimus nadam se