moja greška, sorryivica kaže:
mario, vi u strojnom prstenu imate nekog dvorednog bočnog silokombajna čini mi se :scratch :?:mario kaže:Ima Vicon i prednjeg dvorednog, to je isti kao i ovaj 4 redni samo kaj nema ove dodatke sa svake strane za još 1 red.
bogec kaže:tog sam u vrbovcu vidio, to je u onom ograđenom prostoru bilo, tam ima podosta balirki i štošta toga
mario el bi tog vicona prednjeg terao moj massey :?: cijena okvirna :?:
naravno ako 155 tjera 4 redaŠANANA kaže:Moje je mišljenje da bi moral traktor od 100 ks tjerati dvorednog silokombajna naprijed, ipak se to vrti na 1000 okr i to bi trebao ići, al može explorer od 90 ks tjerat PZ dvorednog prednjeg, onda bi Mf moral ovog tjerati, ne nešto extremno brzo, al bi trebalo ići
pa ovo je v10 280 ks i mora ici sa 4 reda ,kolega ima jaguar 695 -316 ks pa ide ko lud sa 4 redai 4 reda je preveliko za njega.
marko hurlimann xa86 kaže:Bogec: tebi kod siliranja je valjda bitno da ne zakolješ traktor je tak :?:
Moreš ti silirat i s 80ks ali to neče ič dugo,a brzine ti bude 2km/h..
marko hurlimann xa86 kaže:Da samo malom brzinom,i ti si vidio samo tu jednu prikolicu možda..
Sve ti zavisi i od silokombajna,znaš i samo kak SIP "kratko" reže
marko hurlimann xa86 kaže:Da samo malom brzinom,i ti si vidio samo tu jednu prikolicu možda..
Sve ti zavisi i od silokombajna,znaš i samo kak SIP "kratko" reže