slike sa jos jedne silaze
ja sam naravno vozio zetora :icon_syda:
Ova predzadnja slika kao neka iz 92,93" heheh
i što kažeš na proximu? To je isti model kao i moj... Koliko ima brzina napred, a koliko nazad?
E jbg nemaju svi za najnoviji stroj od mobitela koji košta cca 2 000kn sa kamerom 10 megapiksela :mur:
Kako može bit isti model ko tvoj kad nije pogledaj malo bolje :mur:
Ima 6brzina znači 12x12
E jbg nemaju svi za najnoviji stroj od mobitela koji košta cca 2 000kn sa kamerom 10 megapiksela :mur:
Nekažem ja da moraš imat mobitel za 2000 neg da je slika +5
Parcela je dugačka ravno 250m i u veliku prikolicu stane samo 3 i pol redi kukuruza
I što kažeš na proximu? To je isti model kao i moj... Koliko ima brzina napred, a koliko nazad?
proxima,hmm,da ti pravo kazem,nije me se dojmila.
mali,kratak i lagan traktor,kad ga vozis,imas dojam da ima 70 ks a ne 85 a trosi kao da ima 120 ks. To je 100% potvrdjeno,trosi jednako kao MF 5465,a daleko je od njega.
Ima posebno reverzer,a na drugom mjenjacu 6 brzina. đabe mu i tih 6,kad mu fali power,idem pokraj silokombajna,u drugoj je spor,a u trećoj je slab,i sad ga hebi.
Moj 9540 ga pojede u bilo kojem poslu kao od šale,puno je to robusniji,jaci i ozbiljniji traktor od proxime. Dodje mi kao traktor za lakse poslove,heh Za sto ga gazda i koristi,sjetva,prskanje...
proxima,hmm,da ti pravo kazem,nije me se dojmila.
mali,kratak i lagan traktor,kad ga vozis,imas dojam da ima 70 ks a ne 85 a trosi kao da ima 120 ks. To je 100% potvrdjeno,trosi jednako kao MF 5465,a daleko je od njega.
Ima posebno reverzer,a na drugom mjenjacu 6 brzina. đabe mu i tih 6,kad mu fali power,idem pokraj silokombajna,u drugoj je spor,a u trećoj je slab,i sad ga hebi.
Moj 9540 ga pojede u bilo kojem poslu kao od šale,puno je to robusniji,jaci i ozbiljniji traktor od proxime. Dodje mi kao traktor za lakse poslove,heh Za sto ga gazda i koristi,sjetva,prskanje...
Dado crni dado,bio sam kod tebe na polju,DF sam sa prikolicom,nigdje nikoga,izgleda da si bio na rucku pa nisam htio smetat. rofl):
Vidim da ove godine imate JD u ispomoći,gdje vam je igrač sa proximom?