• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Silverwing

Silverwing

Novi član
Tu od
29 Stu 2014
Poruka
2
Pozdrav radnoj ekipi ide iz Sarajeva. Pratim forum vec duze vrijeme, a prijavio sam se zbog zdrave komunikacije izmedju forumasa, razmjene korisnih savjeta i pomoci pri rijesavanju odredjenih problema oko mehanizacije.

Inace imam 25 god., s porodicom se vec duzi niz godina bavim uzgojem tovnih junadi i junica, zemljiste koje se obradjuje je oko 350 - 400 duluma, od traktora imam IMT 549, IMT542 i IMT560 ( koji me muci vec duzi period zbog zamjene motora, o teme na drugoj temi), takodje od prikljucaka imam frezu Gramip od 2 metra(koja se idealno pokazala na ovom podrucju), frezu IMT 125 cm ( koja je ipak nezamjenjiva :(grin): ),
plug IMT 754, grajf za djubre, rotodrljacu 2.5 metara, presa za sijeno Welger AP42, kombajn za zito Claas Compact 30, sijacica za kukuruz OLT, silazni jednoredni kombajn SIP, rotacionu kosu SIP135, grablje sunce takodje SIP, tu je jos svakako prikolice, zubace, perusac za kukuruz, plug slavonac, brazdac, rasipac umjetnog gnojiva, prednja originalna kasika za IMT560 ( koja je trenutno na prodaju ), i jos par sitnih masina, a u planu sam u skorije vrijeme da dokupim sijacicu za zito, prskalicu, berac za kukuruz i špartac za kukuruz, svakako sto bi se volio konstatovati s forumasima oko marke za ove masine koje sam naveo da bi htjeo da dokupim oko eventualnih preporuka sto se tice marke i tipa i svakako radi korisnih savjeta iz licnog iskustva.

Nadam se lijepom druzenju, razmijeni dobrih iskustava i mogucoj saradnji :(bow):

Pozdrav jos jednom do sljedeceg pisanja :icon_e_biggrin:

daniels

Aktivni član
Tu od
17 Velj 2009
Poruka
1,797
Dobro došao na Poljoprivredni Forum!

Bok Silverwing, dobrodošao na Poljoprivredni Forum.

p.s. Prije početka korištenja foruma možeš malo pogledati pravila i upute, tamo imaš korisnih informacija koje će ti olakšati snalaženje na forumu.

Najnoviji postovi

Na vrh