• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIMTRACTOR FORUM

S

skdd22

Guest
e decki jeste za to da se skupimo pa da igramo simtractor v 3.66 na online

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
ajde mi objasni kako igrat u multiplayeru, ja sam za ako mi objasniš :D

de reci jel imaš msn da mi objasniš

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
evo radi mi multiplayer, samo još treda da se nekako dogovorima kako i akda da igramo!

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Bobo kaže:
Evo, login i pass za simtractor 3.66 verziju

LOGIN: http://www.mttu.com
CD KEY: DC456FF

e a jel ti moraš svaki puta kada uđeš u igru ponovo to pisat?

ja moram, ali nesmeta mi, a ako ima rješenje slobodno reci :mrgreen:

od ja igrat ST

K

Krešo

Guest
Bobo kaže:
DA, imam sifru za 3.66 i igrao sam landwirschaft i ne svidja mi se uopce... simtractor je puno bolje zamisljena igra, ali s gorom grafikom, sto mene previse ne dira...

u landwirtschaftu samo kosis zito, i kad ga pokosis, samo od sebe naraste novo... bedastoca ziva...

kod mene poslije vršidbe ne raste samo od sebe ja imam veliki plug(mod) i dosta zaorava i imam veliku sejačicu

B

Bobo

Guest
Kod mene simtractor radi, a posto cete svi imati istu sifru, mislim da ce ju iskljuciti cim skuze da idete preko iste... Covjek koji mi je sifru dao je upozorio na taj problem, tako da upozoravam i ja vas.

Ne znam zasto stalno morate upisivati, kod mene radi od prve ;)

S

skdd22

Guest
Ja kad odem u waiting room,i kad treba kreirat novu online farmu,sve ide kako treba,samo kad dode do onog loading sreena dode do slova L i onda stane i ni makac vise???????!!!!!!!!!!!!!!!!

B

Bobo

Guest
To vam je vjerojatno zato jer koristite vec registrirani login i password koji sam gore napisao... Ne moze odjednom biti 5 ljudi i svi sa istim loginom gore...

J

Jadranko

Guest
samo jedno pitanje na brzinu.
imam tu 3,66 verziju i okej je imam i cod koji radi,sve za pet.
mogu kupovati traktore raditi itd...
imam samo jedan problem kad zelim spremiti iliti sacuvati gdje sam stao to neznam gdje.
jer kad stisnem ESC izadjem iz vozila.
neznam gdje da prekinem igru ali prije toga da je snimim.
svaki puta nesto odradim i onda kad izadjem neeema ga vise :twisted:
samo mogu igru prekinuti sa alt delete.
p o m o c ******

G

Golubar

Guest
Ja isto imam 3.66 ali od strojeva samo kombajn JD onaj oldtimer JD kamion, pick up vozilo i ona dva djelatnika.E sada gdje mogu nabavljati strojeve i kako ih ubacivati u igricu.I još nešto kako narediti nekom od tih djelatnika da nešto rade

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
moraš imat registered version i instalirat onaj machinery addons, a kolko ja znam da se onim radnicima nemože zapovjedat, kolko ja znam...

B

bero.zg

Guest
Jadranko kaže:
samo jedno pitanje na brzinu.
imam tu 3,66 verziju i okej je imam i cod koji radi,sve za pet.
mogu kupovati traktore raditi itd...
imam samo jedan problem kad zelim spremiti iliti sacuvati gdje sam stao to neznam gdje.
jer kad stisnem ESC izadjem iz vozila.
neznam gdje da prekinem igru ali prije toga da je snimim.
svaki puta nesto odradim i onda kad izadjem neeema ga vise :twisted:
samo mogu igru prekinuti sa alt delete.
p o m o c ******

stisni esc i drzi ga dok ne izade
oda ces doc u meni i tamo imas save

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
alo ljudi pomagajte....

Igram igricu John Deere American Farmer Deluxe i nemogu preč ono Part 2:The New Life ako se nevaram, neznaš šta ne uradim dobro...

Pozdrav :mrgreen:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
mario 00 kaže:
jel to ono sa svinjama

neeee, nego imaš ono part 1:new beggining, neznam točko pa onda part 2:the new life i onda ima part 3:...ali ja nemogu preč part 2...imam oko 200000 dolara keša i kredita 0...

Najnoviji postovi

Na vrh