• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

SIMTRACTOR FORUM

M

marioJB

Guest
naprvoj moraš sijat kukuruz.na drugoj napraviti farmu i staviti 150 svinja i čekat da budu adult i onda ih prodati

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,574
mario 00 kaže:
naprvoj moraš sijat kukuruz.na drugoj napraviti farmu i staviti 150 svinja i čekat da budu adult i onda ih prodati

joj jesi glup da ti moram tako reč, ajd idi u igricu i u new game i vidit češ ako si prešo misija Part 2:The New Life...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,574
e sad sam se sjetio, meni bude succes i 100% ali nemogu dalje igrat

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Ja sam na JDAFDLX došao do 12 nivoa i onda dalje ni za majku božju neide, onda sam zbrisal igricu i odjebo sve!
Najradije igram stari JDAF! :mrgreen:

M

milan89

Guest
Da li je neko mozda pronasao key i login za simtractor V4.. Iznenadio sam se kada sam slucajno na forumu pronasao da jos neko igra tu igricu kao i JDAF I JDAFD.. :D

M

marioJB

Guest
marko355 kaže:
Da je ovako u stvarnosti....
Obrisan neispravan link.

ma da je smao jedan ,netreba mi 4,dosat jedan i jedan gusjeinčar

A

Andrija15

Guest
E trebam pomoc!Gdje mi se nalazi traktor u simtractor 3.6? :scratch Svugdje sam trazio,ali ga nemogu nac!
Molim pomoc!

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,574
Andrija15 kaže:
E trebam pomoc!Gdje mi se nalazi traktor u simtractor 3.6? :scratch Svugdje sam trazio,ali ga nemogu nac!
Molim pomoc!
imaš registriranu verziju ili demo? Ako je registrirana moraš instalirat ono "machinery addons 1"

A

Andrija15

Guest
E a imam i simtractor v4!I hoce mi uc u kmobajn i mogu ga vozit,ali kad hocu uc u traktor popne mi se na krov!Zasto? :scratch

B

bero.zg

Guest
zato jer imas demo verziju i treba ti passwor i log in da aktiviras full verziju....
jel neko mozda nasao key??

A

Andrija15

Guest
E jel ko zna kako se kvace prikljuci u Sim Tractoru 3,66???

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,574
Probaj sa:
-Insert
-Delete
-Home
-End
-O
-P

Neznam napamet za čega je koji, malo je to pomješano...

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,574
Dali tko ima ili zna gdje ima za skiniti key za SimTractor V4???

Pomagajteee!

Najnoviji postovi

Na vrh