Imas original deutz fahr hd 300..Sipma se radi po deutz fahr licenci.Ova hd 300 radi odlicno.Pravi tanke bale.Vezaci njemacki rs original.Samo je moras naci na trzistu u prodaji.Ako je najdes imalo utegnutu neces se pokajati.Kod mene u Bosni se krecu oko 2500-3000 eura.dali postoi sipma balirka da radi manje (nize ) bale radi tezine jer dosta baliram usluzno starim ljudima a ako je bala kvadratnog presijeka onda moram skratiti duzinu i smanjti nabijenost da ne bude preteka i onda se bala rasipa
sad aradim sa claasom markant 40 i ona je uredu ali je vec dosta stara a i dijelovi su dosta skupi pa bim rad kupiti nesto malo novije i da ima hidraulicni pic-up i otvaranje ili barem poluautomatki (claas pic-up moram sici s straktora i postelovati rucno) pa me to malo nervira jer ne moreš ljude natjerati da zboj ne naprave u brazdi ili na brijegu ....
moj punac ima L. Sgorbati, neka talijanka, nikada čuo za nju, ali radi mala ko velika...
kupio ju prije 2 godine za 2000€ i nikakvih problema s njom nije bilo, osim kada je išao uslužno balirati,pa je u sijenu ispao ključ 22 nekome tko je kosio ili prigrtao, pa su mu popucali noževi....
godišnje s njom radi za sebe oko 2000,2500 bala + uslužno oko 1000
ja sam je ovo ljeto koristio i nemogu reći ništa loše,samo sijeno ne smije biti vlažno jer pucaju sigurnosni šarafi...
izgledom je jako slična ovoj KELI na slikama...
AP 12 JE PRESA KOJA JE PROSLAVILA VELGERA POSLE NJE JE SVE MUCNI PA PROSPI NADAM SE DA SAM BIO JASAN .Sve zavisi u kakvom si stanju kupio ako si kupio groba teraj to iz dvorista dok nisi dobio secer.I nisam ni drug ni gospodin vec seljak kao i vi.Druže "Levak" posedujem presu Welger AP 12 kakve su to prese jeli to najlošija presa kao što pričaju,spora,teška,neveže dobro itd isplatil se nju držati a istu tjeram sa IMT 542 a posedujem je jednu godinu molim vaše iskustvo POZDRAV.rayer:
Klip nema blage veze sa nevezivanjem bilo desna ili leva strana.Nevezivanje ima veze samo sa vezacem i iglama,igle sumnjam da su znaci samo nesto oko vezaca ili u krajnjem slucaju sa donosacima kanapa to su oni srpovi ispod vezaca sto su zavrnuti na tunel
gde si u bosni dolazim ja i tamo i to vrlo cesto
kakve su sipma za okrugle bale jesu li čemu