• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Sjetva KUKURUZA 2011.-2012.

• Temu pokrenuo Skin megane 2
  • Datum prvog posta
Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

OPG HORVAT

Član
Tu od
24 Ožu 2011
Poruka
696
Sta nitko nesije osiječke hibride??

Mi smo prošle godine sijali 22 ha kukuruza svih vrsta i svugdje jednake agrotehnićke mjere i nije bilo razlike ni u prinosu ni u vlegi, doduše vlaga je bila svuda niska zbog godine

golman7

Član
Tu od
11 Ruj 2011
Poruka
605
Znam, ja sušenje plaćam! Zvao sam u agromais u zg pioneer ne trentirani prva cjenovna grupa su 332 kn, druga cjenovna tretirani mislim da su 325 kn, a prva tretirani su 425 kn. I na vecu kolicinu mislim da ce dat popust...

pa to su dosta povoljne cijene,,nisam ni znao da ima jeftinijih,,a tak ce ostat il ce dic cijenu u sezoni??

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
ljudi gdje mi je tema

Nemoj otvarat novu temu bezveze, nego pravilo je da se nastavi pisati u več postoječoj temi, tak ti bude i ova obrisana kao i predhodna!:axe:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
Šanana pošto Pioneer tamo blizu tebe gdje onaj ljepi case u dvoru i

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
:axe: pz prvča,,,, zakasnio sam s dolaskom :madmana:,,,,,,, sve rasprodano ,,,, čeka se nova roba i nove cijene :evil:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
mi večeras bili na maloj fešti koju organizira PIONEER i kaže Branko da u evropi bude falilo sjemena zbog povečane potražnje radi silaže za bioplin,u hrvatskoj bude dosta sjemena Pioneera ali ne preveč za biranje,od svega rečenog najbolji je bio paprikaš i Daruvarska graševina:partyman::partyman::partyman:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
jel tu član saša ih na drugim forumima je i ima cjene case je njegov

Ajkula, evo reko ti je tinda....neznam pošto su cjene, nisam bil več jako dugo kod njega...
Inače to ti je Trgoinport....Saraja.

zcepic

Član
Tu od
17 Tra 2011
Poruka
369
Ima li neko iskustva sa pioneer B08 fao 480 tvrdi zuban i dali se može brati u klipu

H

Hurlimann86

Guest
MI smo manji dio uzeli KWS 3381 15 vrečica tretirano po 350kn, BC 572 isto tretirano 250 kn, i 15-20 vrečica Bc182 neznam jel tretirano i koja je cijena, i još čemo uzeti 40 vrečica samo još ne znamo čega.

tatar

Član
Tu od
16 Ruj 2009
Poruka
454
mi večeras bili na maloj fešti koju organizira PIONEER i kaže Branko da u evropi bude falilo sjemena zbog povečane potražnje radi silaže za bioplin,u hrvatskoj bude dosta sjemena Pioneera ali ne preveč za biranje,od svega rečenog najbolji je bio paprikaš i Daruvarska graševina:partyman::partyman::partyman:

ma branko mora terat vodu na svoj mlin pa to mu je posel , tako su 2007 govorili da cijena neće padat ispod kune u žetvi sljedeći pet godina pa 2008 i 2009 bila 50 lp .

vikicab4

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
276
ja kupio prošli tjedan u Agromais Pioneer M34,N01-393 kn i A24-386 kn tretirano s mesurolom a cijene im važe do 15.2 za sav kukruz:supris:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
Ajkula, evo reko ti je tinda....neznam pošto su cjene, nisam bil več jako dugo kod njega...
Inače to ti je Trgoinport....Saraja.
bil danas...kupil nešto A24...353kn vrečica...:?

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,906
kupio sjeme LG , prva grupa 307 kn , 15 vrečica , lg se izuzetno dobro pokazao u sušnoj godini tako da ču ga sijati , pioneer nebum sijal uopče jer imaju previsoke cijene, a i Rwa naručil ulyxxe i brixxo 275 kn , 10 vrečica

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh