Di je kupljen sjetvospremač? Gledam takav od 3 metra al po oglasima nisam pronasel sa ravnim oprugama. Jan Barela ima crveni i zeleni al vidim da nema konstrukcijski razlike nikakve a piše da crveni ima 900kg dok zeleni 800kg 🤔Jan-Barela, dosta masivan, nema problema sa dubinom.
View attachment 84391
Turbo Commerce Slatina, ja sam tražio da bude sa ravnima.Di je kupljen sjetvospremač? Gledam takav od 3 metra al po oglasima nisam pronasel sa ravnim oprugama. Jan Barela ima crveni i zeleni al vidim da nema konstrukcijski razlike nikakve a piše da crveni ima 900kg dok zeleni 800kg 🤔
Kak ja ne mogu naletit na te koji prodaju onda?😂🙆🏻♂️ Jedni tvrde da bez prednje daske nista a drugi da je valjak zakon. Radil sam sa landsbergom koji ima male opruge i nisu fixne nego vise na lancima ko i na drljaci pa napravi jako dobro tak da ne vidim razlog da ovo nebi valjalo a jos je jan barela mozda i duplo tezi od tog landsberga.Meni je čudno što ih ima puno za prodat starih godinu, dvije. Evo kod mene u okolici ima par od 3m što su radili jednu sezonu i to je to. Svi ih hvale ali prodaju
Bas sam danas zval tam i svaka preporuka za njih čovjek je voljan sve objasnit i lako se sve dogovori, veli da su do sada samo dvojica ga trazila sa ravnim oprugama i to se onda ceka jer takvih nema na stanju. I preporuca mi za 90ks da bude 2,8 metara i da je to mjera taman za ostvarit brzinu da odradi kak se spada.Turbo Commerce Slatina, ja sam tražio da bude sa ravnima.
Moj je neke tri godine i ne planiram ga prodavati, zadovoljan sam s njim.
Evo, dođi u Bjelovar ima kod mene u krugu 5km dva za prodaju jedab kupljen prošlu jesen a jedan proljetos, samo su cijene oko 2 tisuće skoro kao i noviKak ja ne mogu naletit na te koji prodaju onda?😂🙆🏻♂️ Jedni tvrde da bez prednje daske nista a drugi da je valjak zakon. Radil sam sa landsbergom koji ima male opruge i nisu fixne nego vise na lancima ko i na drljaci pa napravi jako dobro tak da ne vidim razlog da ovo nebi valjalo a jos je jan barela mozda i duplo tezi od tog landsberga.