• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,245
U Bauhausu je garancija 5 godina. Barem tako piše u letku. Ne znam kako se tu onda rješava garancija ako se na stranicama Boscha garancija može produžiti sa jedne na tri godina (za fizičke osobe)? Kako se onda rješavaju one dodatne dvije godine? Na žalost nigdje ne popunjavaju garantni list u potpunosti već samo navedu naziv proizvoda i datum kupovine. Serijski broj i ostalo nemaju vremena (čitaj volje) popuniti. Kada dođe vrijeme reklamacije onda imaš veselja. Ako nemaš računalo i nisi informatički koliko toliko pismen nema ništa od produžene garancije. Nova vremena su došla. Ni na WC se više ne bude moglo bez računala ili pametnog telefona. Strah me da ni vu birtiju me ne budu pustili ako nemam korisničko ime i password.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,046
Garanciju dulju od tvorničke daje trgovac, tak da reklamacija ide prema njemu. Znači, čuvati (fotokopirati ili scanirati) račun i po potrebi reklamirati s tim. Većina izgubi račune, pa računaju s tim. Tvornički broj ne znači puno trgovcu, pa ga zato niti ne zapisuju.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,404
U većini slučajeva dobiješ papir od protecto ili nekog drugog osiguranja gdje se isto moraš registrirati.

Onda nakon isteka tvorničke, jamstvo rješavaš s osiguranjem.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,722
Bauhaus je priča za sebe. Proizvodi na elektični i motorni pogon( večina) kod njih imaju 5 godina garancije neovisno o proizvođaču i s njima rješavaš reklamacije. Dok kod drugih ,ako ima produljeno jamstvo,moraš napraviti online prijavu i na mail dobiš dokument za dodatnu garanciju. Za osnovnu garanciju ti je dovoljan račun,a za produljeno ispunjavaš podatke

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,031
Kako se onda rješavaju one dodatne dvije godine
Ideš na Bosh-ovu stranicu i tamo se registriraš i time dobiješ dodatnih 2 godine, al to vrijedi samo za plavi alat
Garanciju dulju od tvorničke daje trgovac,
Ne, ovo je baš od Bosch-a garancija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,245
Jasno mi je za dodatne dvije godine 1+2. Registriral sam se i isprintao si potvrdu o produženju na ukupno 3 godine. To sam napravil odmah nakon kupovine. Moje pitanje i nedoumica se odnosilo da dodatne dvije godine ili ti ukupno 5 godina koje se ostvaruju u Bauhausu. To su mi pojasnili kolege u prijašnjim postovima. Takvog produženja nema na stranicama Boscha. Zahvaljujem.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,140
A garancija na šta🤔 neki se hvale garancijom i dužom od 5 godina pa kad pročitaš slova piše garancija na mogućnost nabavke rezervnih dijelova 🤣 to sam kod mašine za robu skužio

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,031
Moje pitanje i nedoumica se odnosilo da dodatne dvije godine ili ti ukupno 5 godina koje se ostvaruju u Bauhausu
To ti onda ide preko osiguranja koje ima ugovor s Bauhausom

Najnoviji postovi

Na vrh