• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Škare za rezidbu voćaka

Pjero

Iskusan lik
Tu od
22 Stu 2010
Poruka
2,838
Bosch Pro Pruner ima **mikrokontroler koji pamti posljednje stanje rada**, uključujući zaštitne režime i greške.

- Elektronika ostaje aktivna kad je baterija spojena
- Pamti softverske režime
- Može izazvati grešku nakon dužeg stajanja
- Reagira na “neobične” uvjete pri prvom pokretanju.

Zaključak:
Potrebno je izvaditi bateriju kada se škare ne koriste i greška se neće više pojaviti.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
973
1000015607.jpg 1000015608.jpg Ove crne stare isprobane i dobro rade, ove nove zelene tek će u probu.67 eura, škare, 2 baterije, punjač, pribor i kofer i dostava.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,198
Kopija kampanjola, prešo sam na malo skuplje kineze, lijeve su opasna priča desne za bacat sa žice, imaju i jedne i druge zaštitu za prste i progresivni rez, manje škare su 880g sa baterijom, jake i lagane, cijena na aliju od 100-108e i definitivno vrijede te novce pošto nude daleko više od onih koje sam prije za 50e kupovao, ove lijeve veći model 289-300e bez baterije 970g sa baterijom 4ah 1400g ali imaju i opciju kabela pa su oko kile u ruci, ma da meni nisu teške za radit niti sa baterijom jer je balans dosta dobro pogođen, definitivno napredak sada žalim da nisam i nešto ranije preošao na skuplje modele, ali opet se vraćem da za nekoga tko se ne bavi profi rezanjem i one od 50e odrade isti posao, stvar je u dekici da se pokriješ koliko možeš...ma da bi sad definitivno preporučio izdvojit malo više do tih 100e i kupit model swansoft sw718.
20260205_121423.jpg IMG-20260205-WA0017.jpeg 20260203_190856.jpg

Slika kolekcije do sada. Sve su velicne ko ove manje i do sada sam sa time sve uspio porezat tako da...ove jedne žute su potpuno nove nisu nikad rezale, to ću sad podijelit ekipi oko mene koja nema baterijske škare za minimalnu naknadu 🤣

Posljednje uređivanje:
  • Like
Reactions: H&S

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,420
Ja sam pokušao kupiti Snuok.. Kopiju boscha... Pošto već imam bosch pa da mi pašu baterije

@Krumpironja
Gledam sad na aliju. Taj model swansoft sw718 je oko 200e... 400e sa štapom i full opremom.

Isprika. To je cijena za pro model što do 40mm reže.

Jel se isplati kupiti full opremu sa štapom? 400e i nije baš jeftino

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,198
A ne znam šta će ti štap, 400e su pro40 sa štapom 300 bez štapa... ali pazi prije kupnje provjeri dali imaju zaštitu za prste jer sam vidio da prodaju i bez, a sw718 je sigurno 101e jer sam platio pred 5 dana toliko i dosle su doslovno za 3 dana šalju iz eu...mogu ti poslat na pp linkove ako hoces

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,420
Ima na swansoft eu...

Pru45 plus za 349e

Besplatna poštarina i režu do 45mm

A štap mi treba zbog orasa. Poprilično su visoko pa da imam. Iako nije baš jeftin... 112e...

Pru45 plus imaju indukcijsku zaštitu protiv prereza.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,198
To je veci i skuplji model od mojeg ali su vece i teze, a stvarno nemam potrebu za takvima, do sada sam sve rezo sa kategorijom ovih sw718 tako da i ove pru40 su avion za moje potrebe, a ti vidi koje tebi odgovaraju imaš na yt i videa od njih

Na vrh