• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

slavek

S

slavek

Guest
da, stvarno se dugo nismo vidjeli!morali bi se jedamput naći na pivi il gemištu da se dobro izdivanimo!imam puno pitanja za tebe(stručnih) ali mi se sad neda pisat toliko-to čemo uživo .ako si slučajno u mom kraju navrati!!! moj mob:0919274112.

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
slavek kaže:
da, stvarno se dugo nismo vidjeli!morali bi se jedamput naći na pivi il gemištu da se dobro izdivanimo!imam puno pitanja za tebe(stručnih) ali mi se sad neda pisat toliko-to čemo uživo .ako si slučajno u mom kraju navrati!!! moj mob:0919274112.

pa nekak sve češće idem kroz tvoj kraj, neznam ni sam kak, sam se tam stvorim, tak da je moguć uskoro taj gemišt 8)

ja pijem presječeni gembač, znaš ono sam kap vode da presječe vino 8)

planiram ić kod člana ivice u vojvodinec pa nikak da nađem to selo, kad nema table il ju ja ne vidim :scratch , onda prolazim kroz tvoj šor

S

slavek

Guest
ja još uvijek pijem rađe pivo ali ni ne odbijam dobar gemišt! za vojvodinec neznam ni ja točno gdje je a Novigrad buš lako našel! blizu sam ferostroju(tam di se rade elevatori šarić).

I

ivica

Guest
bogec kaže:
planiram ić kod člana ivice u vojvodinec pa nikak da nađem to selo, kad nema table il ju ja ne vidim :scratch , onda prolazim kroz tvoj šor
bogec a do kud si uspel doc ,ja sam ti dva tri put na tj u novigradu znaci da nisam daleko ,drugi put pokupi slaveka i dojdi imas moj broj ,kolko imas do kc tolko je jos od kc do mene prema ludbregu ,inace slavek mi dva smo skupa na proljece bili u austriji !!

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
ivica kaže:
bogec kaže:
bogec a do kud si uspel doc ,ja sam ti dva tri put na tj u novigradu znaci da nisam daleko ,drugi put pokupi slaveka i dojdi imas moj broj ,kolko imas do kc tolko je jos od kc do mene prema ludbregu ,inace slavek mi dva smo skupa na proljece bili u austriji !!

u jebate dan, el smo i rodbina :mrgreen:
nakraju če ispast da se svi u državi poznamo i da smo si svi susjedi :mrgreen:

ja sam išao do ludbrega i čakovca kad sam išao kod agrarca, i ono pazim ja na table al ništa,jednom sam vidio fenda al reko naznam el tvoj
nit vojvodinec nit lunjkovec gdje ti je branko, ništ , neko table pokro, trebo mu flah za vart nešt

S

slavek

Guest
da te vidim sigurno bi se setil (malo mi se sad teže setiti jer sam prošli vikend bubnul s glavom i završil tri dana u bolnici s potresom mozga itd ...) podsjeti me kak zgledaš i skim si bil u društvu! dal se kod tebe ide kroz rasinju prema pogancu ili?

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
slavek kaže:
da te vidim sigurno bi se setil (malo mi se sad teže setiti jer sam prošli vikend bubnul s glavom i završil tri dana u bolnici s potresom mozga itd ...) podsjeti me kak zgledaš i skim si bil u društvu!

s tebom je bil u društvu, ak se poznaš :mrgreen:

I

ivica

Guest
bogec kaže:
ivica kaže:
bogec kaže:
u jebate dan, el smo i rodbina :mrgreen:
nakraju če ispast da se svi u državi poznamo i da smo si svi susjedi :mrgreen:

ja sam išao do ludbrega i čakovca kad sam išao kod agrarca, i ono pazim ja na table al ništa,jednom sam vidio fenda al reko naznam el tvoj
nit vojvodinec nit lunjkovec gdje ti je branko, ništ , neko table pokro, trebo mu flah za vart nešt
bil si par km od mene ,znas di je ona zelena benzinska tocno na pol puta izmedu kc i ludbrega ,tocno iza nje skrenes desno i nakom 5 km sam ti ja

I

ivica

Guest
slavek kaže:
da te vidim sigurno bi se setil (malo mi se sad teže setiti jer sam prošli vikend bubnul s glavom i završil tri dana u bolnici s potresom mozga itd ...) podsjeti me kak zgledaš i skim si bil u društvu! dal se kod tebe ide kroz rasinju prema pogancu ili?
ne ja sam ti kontra od poganca ,dole prema legradu ,sjedil sam u busu tocno ispred tebe ,s oni starim iz bj

S

slavek

Guest
ja znam ,ivica a kaj lepega delaš v norigradu ? navrni koji put!

I

ivica

Guest
slavek kaže:
a "poslovno" ,kod kolegice tvoje susjede

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
ivica kaže:
slavek kaže:
a "poslovno" ,kod kolegice tvoje susjede

exkjuzmi :!:

ima li ta prijateljica svoju prijateljicu, mislim ono sam pitam :!:

S

slavek

Guest
ma daj !na koju točno susjedu misliš(ima ih 3)? šapni mi kučni broj,nebum nikome rekel!

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
slavek kaže:
bogme imam!morti bi se i za bokca kaj našlo!

al sam ak je barem misica jer sam se sad naviko na te stvari pa se teško vračam na zemlju :blackeye

S

slavek

Guest
ima zgodnih curica ali neznam kakve su .ja bi pital al nesmijem -oženjen sam!

S

slavek

Guest
ivica ja ti preletim kroz dučan tak da ni sam neznam ni ko radi -kupim ono kaj treba i i brže doma.
sorry ,stvarno sam zblokiral pa se nemrem zmisliti.bum se setil negda.

Najnoviji postovi

Na vrh