• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Slike krajolika

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,370
Jbg, tak se pišemo ;)
Slučajno sam nekad bil u nekom društvu na nekom majmunovom i tam je bil lik u majci na kojoj je pisalo chrne mambe, to mi nikak nije bilo jasno pa sam pital, i onda mi je čovek pojasnil da su to planinari Črne mambe, ali se sa ch pišu.
Pa sam sad opet primjetil to (y)

Frenki F3

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
1,373
... sendvič na 1700...
...somewhere in Austria...
Planiral sam sutra na ovu hrgu (Taferlnock )ali previše je snijega ( lošeg ) do sedla gore...malo sam izvidjel situejšen, ali moram mijenjati plan sutra radi sigurnosti. Barem da konačno prejdem zonu 2000 ovu godinu prvi put. Vidjet ćemo ako planina bude milostiva, mejbi, ako ne-uvijek postoji drugi put.
1000034319.jpg 1000034303.jpg 1000034309.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh